Mainos

Sama putki tulvi taas Helsingin rautatieasemalla

Helsingin rautatieaseman vesivuoto on paikallistettu samaan putkeen ja reikään, jotka aiheuttivat laajan vesivahingon kaksi viikkoa sitten. Helsingin pelastuslaitoksen mukaan vettä tulvi maanalaisiin tiloihin välipohjien ja seinien lävitse.

- Sukeltajat kävivät tarkastamassa kyseisen putken, emmekä löytäneet mitään muuta reikää kuin sen vanhan reiän, joka oli jo siellä, kertoo päivystävä palomestari Kimmo Tuominen MTV:n uutisille.

Aiempi putkirikko keskeytti metron liikennöinnin keskustassa ja aiheutti mittavat aineelliset vahingot. Tuomisen mukaan nyt kyse on kuitenkin selvästi pienemmästä vesivuodosta.

- Vettä on valunut vain teknisiin ja sosiaalitiloihin, johon vettä pääsi myös viimeksi. En usko, että tästä tulee kovin suuria aineellisia vahinkoja. Ne sisätilat, mihin vettä on mennyt, ovat jo vahingoittuneet viime kerralla.

Helsingin kaupungin liikennelaitoksesta kerrotaan, että vesiongelmat eivät vaikuta mitenkään liikennöintiin, vaan metrolla ajetaan normaalisti Ruoholahteen asti. Rautatientorin kohdalla ei edelleenkään pysähdytä kaksi viikkoa sitten sattuneen putkirikon vuoksi.

Vuoto ei vaikuta myöskään rautatieasemalla olevien liikkeiden toimintaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.