Mainos

Salossa vanhuksen törkeästi ryöstäneet yhä karkuteillä – "Vanhukset pelkäävät kodeissaan"

Poliisi etsii yhä miesporukkaa, joka ryösti vanhuksen törkeästi Salossa viikonloppuna. Miehet ryöstivät 77-vuotiaan myöhään lauantai-iltana ja jättivät hänet sidottuna asuntoon. He olivat ryöstäneet myös vanhuksen Ford Fiestan, josta ei ole havaintoja tämän jälkeen, kertoo tutkinnanjohtaja Pertti Läksy Lounais-Suomen poliisista.

– Olemme etsineet autoa, mutta siitä ei ole jälkeäkään, mikä on outoa. 

Tekijät eivät olleet puhuneet suomea, vaan kieltä, jota vanhus ei ollut tunnistanut. Porukka on saattanut myös poistua Suomesta. Läksy pitää kuitenkin epätodennäköisenä, että he olisivat vieneet autoa mukanaan.

– Olisi suuri riski viedä poliisin etsimä auto Suomen rajalle. Auto on melko erikoisen värinen, sellainen ruskea-beige, sanoo Läksy.

– Tämän rikoksen todella haluamme selvittää senkin vuoksi, että vanhukset alueella ovat peloissaan. Jokunen vuosi sitten vastaavia ryöstöjä tapahtui Salon seudulla, mutta tänä syksynä tämä on ainoa tapaus.

Poliisi etsii myös Chrysleria, joka saattaa liittyä Salon ryöstöön sekä vastaavaan kahteen tapaukseen Uudellamaalla.

– Viikonlopun aikana Uudellamaalla oli tehty kaksi ryöstöä samaan tyyliin. Näissäkin vanhus oli jätetty sidottuna kotiinsa. Uudeltamaalta on havaintoja Chryslerista ja selvitämme, voisiko auto liittyä myös Salon ryöstöön, Läksy sanoo.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.