Mainos

Salon sieppaus edelleen mysteeri - poliisille satelee neuvoja

Spekulaatiot Salon sieppauksen ympärillä käyvät kiivaina. Sieppausta on epäilty muun muassa kostoksi koulukiusaamisesta. Myös suomalais- ja ulkomaalaistaustaisten nuorten väliset jännitteet ovat nousseet esille sieppauksen yhteydessä.

Poliisin mukaan teon motiivista ei ole kuitenkaan mitään tietoa.

- Motiivin suhteen ei ole mitään tiedotettavaa. Tutkinta on käynnissä ja näitä asioita en voi tässä vaiheessa kommentoida mitenkään, toteaa tutkinnanjohtaja Ville Hahl.

Poliisi on saanut kymmenkunta vihjettä, joita parhaillaan tutkitaan.

- Osa vihjeistä on käypiä, osa taas poliisin ohjeistamista. Ihmisillä on kova tarve selvittää tämä asia. Poliisille satelee neuvoja, miten tulisi toimia, Hahl jatkaa.

Varteenotettavien vihjeiden selvittämiseen menee Hahlin mukaan muutamia päiviä. Poliisi tiedottaa tutkinnan etenemisestä todennäköisesti ensi viikon alussa.

Salossa ihmetystä on herättänyt myös se, miten siepatun tytön henkilöllisyys on pysynyt salassa.

- Poliisi ei ole erikseen tyttöä ohjeistanut pitämään matalaa profiilia. Tämä on sen verran ikävä tapaus, että varmastikin sen vuoksi tyttö haluaa pysytellä anonyymina, Hahl toteaa.

Koulumatkalla ollut 16-vuotias tyttö siepattiin autoon Salossa viikko sitten. Tyttö kuljetettiin metsikköön ja hänet sidottiin kiinni puron penkkaan. Sieppaajat poistuivat itse paikalta ja jättivät tytön kylmään veteen.

Poliisi tutkii tapahtunutta törkeänä vapaudenriistona, josta maksimirangaistus on neljä vuotta vankeutta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.