Mainos

Salon epäilty myrkkysurma: Vanhus yritettiin myrkyttää jo aiemmin

Poliisin mukaan 54-vuotias mieshoitaja yritti surmata vanhuksen myrkyttämällä jo aiemmin. Tuolloin vanhus oli joutunut sairaalaan, mutta myrkytystä ei osattu epäillä.  

Poliisi epäilee mieshoitajan myrkyttäneen 84-vuotiaan vanhukseen kuoliaaksi syyskuun puolivälissä Salossa peitelläkseen sitä, että oli vaimonsa kanssa kavaltanut naiselta rahaa. Tapausta tutkitaan murhana. 

Tänään Lounais-Suomen poliisi tiedotti, että teosta epäilty mies yritti surmata vanhuksen jo aiemmin myrkyttämällä tässä kuitenkaan onnistumatta. Vanhus joutui tuolloin sairaalaan, mutta myrkytystä ei osattu epäillä.

Miehellä ja hänen 42-vuotiaalla vaimollaan on yhteinen hoiva-alan yritys Salossa. Yritys on tarjonnut vanhuksille kotihoitoa, saattohoitoa ja siivouspalvelua.

Poliisi on myös selvittänyt muita pariskunnan hoitamien vanhusten kuolemantapauksia. Niissä ei epäillä henkirikoksia.  

Miestä ja hänen vaimoaan epäillään kavalluksesta, törkeästä petoksesta ja väärentämisestä. Pariskunnan epäillään muun muassa väärentäneen työtodistuksia ja tutkintoja, joiden avulla on saatu Suomessa sairaanhoitajan ammattitutkinto. Lisäksi heidän epäillään vieneen rahaa ja koruja muilta vanhuksilta, jotka olivat hoivakodin asiakkaina. Uhreja on noin kymmenkunta. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.