Mainos

Salkkarit-kilpailun säännöt

1. Kilpailun järjestäjä

MTV Oy, Ilmalantori 2, 00240 Helsinki (jäljempänä "Järjestäjä")

2. Kilpailuun osallistuminen

MTV järjestää kilpailun MTV:n Salatut elämät -sivustolla: http://www.mtv.fi/salatutelamat aikavälillä 17.1.2018 ja päättyen 21.1.2018. 

Kilpailuun osallistuminen on vastikkeetonta eikä edellytä minkään tuotteen tai palvelun ostamista.

Kilpailujen voittajat kontaktoidaan henkilökohtaisesti kilpailun päätyttyä.

3. Kilpailuaika

MTV järjestää kilpailun MTV:n Salatut elämät -sivustolla: http://www.mtv.fi/salatutelamat aikavälillä 17.1. ja päättyen 21.1. Kilpailussa voittajia on 5 kpl. Voittajat saavat ottaa mukaansa studiolle yhden avecin. Alaikäisen tulee ottaa avecin lisäksi myös huotaja mukaan.

Voittaja julkistetaan ja kontaktoidaan viimeistään kaksi vuorokautta kilpailuajan jälkeen. Kilpailuajan jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä. Vastuu osallistumisen perille saapumisesta osallistumisaikana on osallistujalla. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisesteestä tai virheestä osallistumisessa. Järjestäjä ei myöskään osallistu matkustuskuluihin tai muihin kuluihin.

4. Palkinnot ja voittajan valinta

MTV arpoo kilpailuun osallistuneiden kesken voittajan. Voittaja julkistetaan kilpailupäivityksessä kunkin kilpailun päättymisajan jälkeen. Palkintona arvotaan pääsy Salkkareiden 19-vuotissyntymäpäiville 25.1.

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Voittaja luovuttaa oikeudet järjestäjälle kilpailuvastaukseensa tai kilpailuun osallistumista varten tuottamaansa ja julkaisemaansa materiaalin käyttöön.

5. Palkintojen lunastus ja rajoitteet

Voittajalle annetaan tarkemmat ohjeet palkinnon lunastamisesta. Voittaja kontaktoidaan henkilökohtaisesti ja hänelle annataan tarkat osoitetiedot sekä kellonajat. 

Voittaja sitoutuu noudattamaan näitä ohjeita eivätkä järjestäjät vastaa ohjeiden vastaisen toiminnan seurauksista miltään osin. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta tai palkintoa ei muusta kuin Järjestäjistä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, Järjestäjillä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa vastaavaa korvausta voittajalle.

Palkinnot ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi siirtää kolmannelle taholle. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Järjestäjät voivat kieltäytyä luovuttamasta palkintoa tai vaatia luovutettuja palkintoja takaisin epärehellisyyden, osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella.

6. Oikeudet

Oikeudet kilpailuun liittyvään materiaaliin ja siihen liittyviin immateriaalioikeuksiin kuuluvat Järjestäjälle tai soveltuvin osin yhteistyökumppaneille. Näiden sääntöjen ohella kilpailuun pätevät http://www.mtv.fi -sivuston käyttöehdot ja sivustoon liittyvät oikeudet. Järjestäjä on oikeutettu käyttämään julkaisuissaan osallistuneen esittämiä vastauksia.

7. Järjestäjän ja yhteistyökumppaneiden vahingonkorvausvastuu

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta tuotepalkinnosta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän ja Yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän ja Yhteistyökumppanin myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivulla.

8. Henkilötietojen käsittely ja julkaisuoikeus

Osallistujien henkilötietoja käsitellään vain kilpailun järjestämiseen ja palvelun tuottamiseen liittyviin tarkoituksiin henkilötietolain säännösten mukaisesti. Osallistumalla kilpailuun osallistuja myöntää Järjestäjille oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä, kuvaa tai lausumaa kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta.

9. Sääntöjen muuttaminen

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnosta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Järjestäjät pidättävät oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.

10. Muuta

Yhteistyökumppanin tai MTV:n työntekijät ja heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua kilpailun voittojen arvontaan.

Kilpailun voittajien tulee antaa kuvaus- ja julkaisulupa, sillä tilaisuudessa on paikan päällä mediaa ja valokuvaajia. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.