Salkkarit-juonipaljastuksissa Evan ongelmat paljastuvat – Pihlajakadun asukas käyttää tilaisuuden hyväkseen

Kurkkaa Salkkareiden seuraavaan viikkoon! 0:31

Ensi viikolla Salkkareissa salaisuudet selviävät ja pelätään kiinnijäämistä. Lue kaikki paljastukset!

Salkkareissa ensi viikolla Gunnar luulee, että pystyy pitämään kiristyksen salassa Ullalta, mutta onkin väärässä. Gunnar pelkää Ullan lopettavan heidän suhteensa, mutta Ullalla onkin muita suunnitelmia

 

Baarissa istuva humalainen Kalle ei vastaa Ismon puheluun. Kalle saapuu myöhemmin kotiin ja hiippailee hiljaa huoneeseensa. Kalle kuitenkin järkyttyy, kun hän löytää Kososen nukkumasta sängystään. Jääkö humalainen Kalle kiinni?

 

Eva ja Pietari ovat viettäneet mukavan illan, mutta tunnelma menee pilalle, kun he kohtaavat Pepin. Myöhemmin Eva ei pysty oikein innostumaan makuuhuoneen puolellakaan Pietarin kanssa, mutta teeskentelee, että kaikki on hyvin.

 

Eva purkaa Jirille sydäntään Pietarin tehtyä oharit. Jiri neuvoo häntä hillitsemään mustasukkaisuuttaan Pietarin suhteen, mikä saa Evan hermostumaan. Myös eräs toinen Pihlajakadun asukas laittaa merkille Pietarin ja Evan ongelmat ja käyttää tilannetta hyväkseen.

 

Ismo on päättänyt unohtaa Jutan, mutta nainen yllättääkin Ismon tämän saunavuorolla.

 

Talen ja Jannen välit huononevat entisestään, kun Tale löytää Jannen makuuhuoneestaan. Tale vaatii Sannia selonteolle tämän ja Jannen väleistä. Sanni kiistää väitökset, mutta Tale ei ole täysin vakuuttunut.

Jaksot

Osa 3348: Kuva puhuu enemmän kuin tuhat Ullaa
Osa 3349: Gunnar tippuu kakkosdivaaniin
Osa 3350: Mitä tänään tulee toosasta, Ismo Laitela?
Osa 3351: Aaro on Evankelis-uteliainen

Lue myös:

    Uusimmat