Mainos

Salkkari-elokuvan päänäyttelijä paljastaa: Unelmani tulivat toteen

MTV3:n Salatut elämät -ohjelmasta tulee elokuva.

Vasta 21-vuotias näyttelijälahjakkuus Sara Säkkinen pursuu intoa uudesta elokuvaprojektista, joka paljastui päivänvaloon alkuviikosta. Saralle projekti on erityisen mieluisa, sillä hänen unelmansa on ollut päästä näyttelemään valkokankaalle.

– Ihan mahtavaa. Tuntuu siltä, kuin unesta olisi tullut totta, pirteä näyttelijä kertoo vertauskuvallisesti MTV3.fin Viihdeuutisille.

Käsikirjoituksen lukemisen jälkeen Sara oli todella vakuuttunut tulevasta projektista. Elokuvan ohjaajana toimii Salkkareista tuttu Marko Äijö. Käsikirjoittajina toimivat Tiina Tanskanen ja Teemu Salonen. Mittavaa projektia tukee Suomen Elokuvasäätiö.

– Kun luki sen, niin uskoo siihen juttuun ja käsikirjoitukseen, hän kiteyttää ajatuksensa.

Saran näyttelemä Peppi on herkkä runotyttö, joka on kuitenkin käynyt läpi rankkoja asioita. Kauhuelokuvassa roolihahmosta nähdään jälleen uusia puolia, kun Peppi suuntaa risteilylle ystäviensä kanssa. Hilpeiden tunnelmien keskellä hän törmää vanhoihin tuttuihin, jotka nostavat ikäviä menneisyyden asioita mieleen.

– Peppi joutuu kohtaamaan menneisyyden haamut. Hän kamppailee itsensä kanssa ja siitä, kehen voi luottaa, Sara luonnehtii kantavia teemoja.

Vuodesta 1999 alkaen MTV3:lla pyörineet Salatut elämät -sarjan faneja hemmoteltiin joulukuussa kymmenosaisella Tuuliranta-sarjalla, joka osoittautui todella suosituksi. Viidettä vuotta Salkkareissa Peppi Puolakkaa näyttelevä kaunotar on innoissaan siitä, että luvassa on jälleen uusia haasteita.

– Hienoa päästä tekemään jotain erilaista ja eri kantilta, hän iloitsee.

Kuvaukset käynnistyvät kesäkuussa, ja elokuvan kaavailtu ensi-ilta on 14. joulukuuta. Salkkari-porukalla on erinomainen yhteishenki, ja se heijastuu työn teossa.

– Meillä on hyvä porukka. Ihan kuin tekisi ystäviensä kanssa töitä, herttainen näyttelijätär juttelee.

Lue myös:

SALATUT ELÄMÄT arkipäivisin MTV3-kanavalla.

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja