Salkkareissa dramaattinen päätösjakso – kuka ampuu Noelia?

Noelia ammutaan toimistolla 0:59
Kuka ampuu Noelia? Katso kauden dramaattinen päätös!

Salkkareissa nähtiin kauden päätösjakso.

Salatut elämät -sarjan kevät laitettiin pakettiin Maikkarilla keskiviikkona 22. kesäkuuta nähdyssä jaksossa. Kauden päätöksessä tuomio on julistettu, ja vankilaan taposta joutuvat Viola, Mira ja Nella jättävät omaisilleen itkuiset hyvästit ja vaihtavat vanginvaatteet päälleen. 

Nella, Viola ja Mira jättävät hyvästit 2:53
Nella, Viola ja Mira jättävät hyvästit

Toisaalla Aki on kertonut Joannalle, että Noel juonitteli hänet syrjään Mustavaara-yhtiön johdosta ja vannoo kostoa Noelille. Samaan aikaan Noel viettää kivaa hetkeä rakastavan perheensä Susun, Lailan, Matiaksen ja Toivon kanssa.

Aki on kiitollinen Joannan lohdusta ja tunnustaa haluavansa tutustua tähän. Joanna on samaa mieltä, joten kaksikko päättää viettää päivän yhdessä. He viettävät kivaa iltaa yhdessä, puhuvat entisistä suhteistaan ja päätyvät suutelemaan. Lopulta pari päätyy vällyjen väliin.

Aki ja Joanna viettävät iltaa yhdessä 2:03
Aki ja Joanna päätyvät suutelemaan

Matias paljastaa Mikille, että Susu ja Noel ovat kihloissa. Miki ei pysty peittämään pettymystään, jolloin Matias vaatii selitystä isänsä vihalle Noelia kohtaan. Miki paljastaa Matiakselle, että Noel oli syyllinen tämän yliajoon. Matias tyrmistyy. Samaan aikaan Noel ja Susu päättävät alkaa suunnitella häitään.

Matias tyrmistyy entisestään, kun Miki paljastaa, että Susukin tiesi Noelin yliajoepäilystä, ja häipyy paikalta ovet paukkuen.

Matias kertoo Susulle kuulleensa Mikiltä Noelin ajaneen hänen yli 1:39
Matias sanoo suorat sanat Susulle

Hän tivaa äidiltään, miksi tämä ottaa mieluummin Noelin puolen. Susu yrittää saada Matiaksen uskomaan Noelia, mutta tuloksetta.

Noelia ammutaan toimistolla 0:59
Noelia ammutaan toimistolla

Noel nauttii yksin työpaikallaan uudesta johtajan asemastaan. Pääkonttorissa edelleen yksin oleva Noel keskittyy töihinsä, kun joku ampuu häntä.

Camilla herää koomasta 0:32
Camilla heräää koomasta

Salatut elämät -jaksot MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat