Mainos

Salatut elämät tekee Internet-historiaa

MTV3 Internet on avannut ainutlaatuiset erikoissivut suositulle Salatut elämät -tv-sarjalle. Osoitteesta www.mtv3.fi/salatutelamat löytyvillä sivuilla on runsaasti tietoa sarjan henkilöistä ja tapahtumista sekä sarjan historiasta. Ainutlaatuisiksi sivut tekee runsas liikkuvan kuvan käyttö.

-Ensimmäisen kerran suomalaisen tv:n historiassa Internetissä on nähtävissä tv:ssä esittämättömiä katkelmia, kertoo MTV3 Internetin päätoimittaja Tomi Lindblom. Tällaisia kuvattuja, mutta tv:stä pois leikattuja kohtauksia ovat mm. Jukka ja Hanna makuuhuoneessa joulukuun 1. päivän jaksosta sekä Saku etsii Miia marraskuun 28. päivän jaksosta.

Internetissä on nähtävissä myös tv:ssä esitettyjä Salattujen elämien ikimuistoisimpia kohtauksia. Tällaisia ovat mm. kolari, jossa Mika kuolee sekä kohtaus, jossa Aleksin ja Hannan suhde sai alkunsa.

-Internet on Salatut elämät -sarjalle luonteva julkaisukanava, sillä sarjaa katsovat erityisesti nuoret. Kaikkiaan 70 prosenttia televisiota katsovista nuorista katsoo säännöllisesti Salatut elämät -sarjaa. Sama joukko on myös tietotekniikan edelläkävijöitä, kertoo Salatut elämät -sarjan tuottaja Sarita Harma MTV3-kanavalta.

Salatut elämät kuuluu MTV3-kanavan suosituimpiin ohjelmiin ja kerää jatkuvasti noin miljoonan katsojan yleisön. Sarjan ensimmäinen jakso nähtiin MTV3-kanavalla 25.1.1999.

-On hienoa, että voimme tarjota Salatut elämät -sarjan aktiivisille katsojille nyt myös Suomessa samanlaista Internet-toimintaa, jota Pearsonilla on runsaasti jo yli 30 muussa massa ympäri maailman, sanoo tuottaja
Stiina Laakso Salatuttuja elämiä tuottavasta Pearson Television Oy:stä.

-Uskomme vahvasti Internetin hyödyntämisen mahdollisuuksiin muidenkin tv-ohjelmien yhteydessä.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.