Mainos

Salatut elämät tekee Internet-historiaa

MTV3 Internet on avannut ainutlaatuiset erikoissivut suositulle Salatut elämät -tv-sarjalle. Osoitteesta www.mtv3.fi/salatutelamat löytyvillä sivuilla on runsaasti tietoa sarjan henkilöistä ja tapahtumista sekä sarjan historiasta. Ainutlaatuisiksi sivut tekee runsas liikkuvan kuvan käyttö.

-Ensimmäisen kerran suomalaisen tv:n historiassa Internetissä on nähtävissä tv:ssä esittämättömiä katkelmia, kertoo MTV3 Internetin päätoimittaja Tomi Lindblom. Tällaisia kuvattuja, mutta tv:stä pois leikattuja kohtauksia ovat mm. Jukka ja Hanna makuuhuoneessa joulukuun 1. päivän jaksosta sekä Saku etsii Miia marraskuun 28. päivän jaksosta.

Internetissä on nähtävissä myös tv:ssä esitettyjä Salattujen elämien ikimuistoisimpia kohtauksia. Tällaisia ovat mm. kolari, jossa Mika kuolee sekä kohtaus, jossa Aleksin ja Hannan suhde sai alkunsa.

-Internet on Salatut elämät -sarjalle luonteva julkaisukanava, sillä sarjaa katsovat erityisesti nuoret. Kaikkiaan 70 prosenttia televisiota katsovista nuorista katsoo säännöllisesti Salatut elämät -sarjaa. Sama joukko on myös tietotekniikan edelläkävijöitä, kertoo Salatut elämät -sarjan tuottaja Sarita Harma MTV3-kanavalta.

Salatut elämät kuuluu MTV3-kanavan suosituimpiin ohjelmiin ja kerää jatkuvasti noin miljoonan katsojan yleisön. Sarjan ensimmäinen jakso nähtiin MTV3-kanavalla 25.1.1999.

-On hienoa, että voimme tarjota Salatut elämät -sarjan aktiivisille katsojille nyt myös Suomessa samanlaista Internet-toimintaa, jota Pearsonilla on runsaasti jo yli 30 muussa massa ympäri maailman, sanoo tuottaja
Stiina Laakso Salatuttuja elämiä tuottavasta Pearson Television Oy:stä.

-Uskomme vahvasti Internetin hyödyntämisen mahdollisuuksiin muidenkin tv-ohjelmien yhteydessä.
(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja