Salatut elämät -tähti Hanna Kinnunen demonstroi – näin hän muuntautuu silmänräpäyksessä Salla Taalasmaaksi yhtä asiaa muuntamalla

2:34
Katso videolta: Salatut elämät -tähti Hanna Kinnunen demonstroi, kuinka muuntautuu silmänräpäyksessä Salla Taalasmaaksi

Hanna Kinnunen ei tunnista juurikaan samankaltaisuuksia itsensä ja Salatut elämät -roolihahmonsa Salla Taalasmaan välillä.

Näyttelijä Hanna Kinnunen on kanavoinut Salatut elämät -sarjan rakastettua Salla Taalasmaata vuosia. Kinnunen nauraa kertoessaan, että hän ja Salla eivät voisi olla persoonina paljon kauempana toisistaan, eikä hänellä ole mielestään juuri mitään yhteistä roolihahmonsa kanssa luonteen puolesta. 

– Ehkä (meitä yhdistää) semmoinen nopeus. Salla ajattelee ja puhuu nopeasti, minä ajattelen nopeasti. Ja kaikista kommervenkeista huolimatta onhan Salla kuitenkin sellainen lämmin, hänellä sykkii lämmin sydän. 

Eroavaisuuksia sen sijaan Kinnusen mukaan on pitkä lista. Yksi eroista on myös selkeä fyysisesti: Sallan ja Kinnusen puheäänet ovat keskenään täysin erilaiset. Kinnusen oma ääni on nimittäin paljon matalampi kuin Sallan. 

Yllä olevalla videolla Kinnunen demonstroi, kuinka hän muuntautuu nopeasti Sallaksi ääntään muuttamalla. 

Aikana ennen sosiaalista mediaa Kinnunen ja hänen näyttelemänsä hahmo sekoitettiin usein keskenään. Kinnunen kertoo muistavansa esimerkiksi erään ystävänsä häät takavuosina, joissa hän ei tuntenut entuudestaan pöytäseuruettaan. Illan mittaan hän alkoi ihmetellä, miksi seurueeseen kuuluneet puhuivat hänelle hitaasti. 

– Sitten tajusin, että ihmiset luulivat, että olen jotenkin tavallaan samalla tavalla hassu kuin Salla, etten välttämättä ymmärrä normaalia puhetta. 

– Mutta somessa katsojamme, jotka seuraavat minua näkevät, että millainen olen oikeasti. Sitten jos joskus tulee kohtaamisia vaikka kadulla, niin sitten yleensä se palaute on sellaista, että "ei vitsi teet sen Sallan hyvin, se on niin erilainen kuin sinä". Ja se on kiva palaute. 

Salla on myös tehnyt Salkkarit-aikanaan paljon sellaista, mitä Kinnunen ei itse tekisi. Muun muassa pukeutunut valepukuun ja mennyt vakoilemaan puolisoaan. 

– Sitä ei ole tarvinnut ainakaan toistaiseksi tehdä, eikä varmasti tarvitsekaan. Mutta sitä oli todella hauskaa näytellä.

Kinnusen omat lapset ovat 10- ja 12-vuotiaat, ja ovat myös hyvin tietoisia äitinsä työstä sekä siitä, kuka Salla on sekä millainen hahmo on kyseessä. Lapset eivät saa vielä seurata Salkkareita säännöllisesti, mutta joitakin paloja ovat saaneet katsoa sieltä täältä. 

Lapsilla on Kinnusen mukaan usein yksi tietty palaute äidilleen. 

– Yleisin kommentti on, että voi ei äiti, taasko olet vetänyt täysillä, Kinnunen nauraa. 

Tuttuun tapaan Salattujen elämien tulevista käänteistä ei sovi liiemmin hiiskua, mutta Kinnunen paljastaa, että Sallalle on tiedossa tulevan kevään aikana paljon draamaa tämän ollessa kahden tulen välissä Karin ja Gunnarin suhteen. 

– Ehkä myös vähän tragediaa, mutta sanotaan, että Sallan tyyliin paljon myös komiikkaa. Paljon käänteitä ja vauhtia riittää kyllä Sallan keväässä. 

Yllä olevalta videolta näet, kuinka Hanna Kinnunen muuntautuu hetkessä Salla Taalasmaaksi.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja