Salapoliisiseikkailu lapsille!

Oletteko sinä ja ystäväsi salapoliisimestareita? Haluatteko lähteä etsimään huijaria työpaikalta? Hakekaa yhdessä mukaan Juniorin uuteen Sherlock-ohjelmaan!

Sherlock on upouusi, hauska ja vauhdikas ohjelma, jossa lapset pääsevät testaamaan mestarietsivän taitojaan. Jokaisessa jaksossa ollaan suomalaisella työpaikalla ja tavataan ihan tavallisia työntekijöitä – paitsi että heidän joukkoonsa on soluttautunut yksi huijari.

Haemme 9-12 –vuotiaita tyttö- ja poikapareja paljastamaan huijarit! Huijareita on rajattu määrä, joten ilmoittautukaa pian mukaan Juniorin netissä olevalla hakulomakkeella!

Seikkailu odottaa!

Kuka siis ei ole sitä miltä näyttää? Arvoitusta lähtee selvittämään kaksi kahden hengen joukkuetta, jonka jäsenet voivat olla vaikkapa koulukavereita, sisaruksia, serkuksia, joukkuekavereita, naapuruksia tai muuten vain ystävyksiä.

Joukkueet tapaavat työntekijöitä ja keksivät näille kiperiä kysymyksiä, joiden avulla he yrittävät savustaa huijarin esille. Matkan varrella he saavat vinkkejä, joiden avulla epäiltyjä pystyy rajaamaan pois. Silmät ja korvat on kuitenkin pidettävä auki, muuten vinkit saattavat mennä sivu suun ja tehtävä vaikeutuu.

Vinkit antaa ja joukkueita luotsaa Sherlockin juontaja, Onnenpäivästä tuttu Pekka!

Sherlockin etsivät vierailevat muun muassa huvipuistossa, paloasemalla, oopperassa, supermarketissa ja uutistoimituksessa.

Valituille salapoliiseille ilmoitetaan erikseen huoltajien kautta. Sherlock-sarjan ensimmäinen tuotantokausi kuvataan touko-syyskuussa 2011. Kuvaukset kestävät lasten osalta päivän.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja