Mainos

Saksan muslimit harmistuivat karnevaalien mullaheista

Pilkanteosta saivat kulkueessa osansa niin nykyiset kuin entisetkin vallanpitäjät.

Saksalainen muslimijohtaja on arvostellut karnevaalikulkueita, joissa hänen mielestään islamilaisuutta irvailtiin sotaisaksi uskonnoksi.

Düsseldorfissa, Kölnissä ja Mainzissa parisen miljoonaa ihmistä täyttivät tänään katujen varret, kun karnevaalikulkueet marssivat kaupunkien halki. Düsseldorfin kulkueeseen mahtui muun muassa kaksi paperimassasta valmistettua islamilaista uskonoppinutta, joilla molemmilla oli räjähdevyö kupeillaan, ja sapeli ja pistooli kourassaan. Toinen heistä kantaa "klisee"-kylttiä, kun taas toisen lappusessa lukee "todellisuus".

- Tällä ei ole mitään tekemistä huumorin kanssa, väitti Saksan muslimien kansallisneuvoston pääsihteeri Aiman Mazjek. -Sen viesti on minun mielestäni: "Me rakastamme ennakkoluulojamme, me puolustamme niitä, vaikka ne olisivat räikeän valheellisiakin"'.

Poliitikoista laskettiin rankkaakin leikkiä

Pilkanteosta saivat kulkueessa osansa niin nykyiset kuin entisetkin vallanpitäjät. Saksan lipun väriseen uima-asuun pukeutunut Angela Merkel joutui taistelemaan hirmuisten petojen kuten arvonlisäverohain, verokrokotiilin ja uudistusmerihirviön kanssa.

Kääpiömäinen Gerhard Schröder taas istuskelee ystävänsä Vladimir Putinin kaasuputken päällä. Vilahtaapa joukossa myös Hitler housut nilkoissa, joka jättää jälkeensä uusnatsien NPD-puolueen ruskeana jätöksenä.

- Pilakuvamme ovat aina olleet härskejä, jopa räikeitä, totesi kuvien tekijä Hermann Schmitz.

(MTV3-STT-DPA-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.