Mainos

Saksalaismiestä oltiin hakemassa pakkohoitoon – heitti palavaa nestettä viranomaisten päälle, yksi kuoli palovammoihin, toinen pakeni liekkien keskeltä

Saksan Hampurissa sattui eilen karmea kuolemantapaus. Mielenterveyspotilasta oltiin hakemassa pakkohoitoon, kun hän heitti viranomaisten päälle palavaa nestettä. Yksi kuoli tilanteessa, kertoo Bild.

Saksan Hampurissa tapahtui traaginen onnettomuus, jossa kuoli yksi ja loukkaantui kolme henkilöä.

Kaksi Altonan hallinnollisen osa-alueen virkamiestä ja yksi psykiatrisen hoitolaitoksen henkilökuntaan kuuluva henkilö olivat toimittamassa saksalaismiehelle oikeuden päätöstä lähettää hänet psykiatriseen pakkohoitoon.

Heidän soittaessaan ovikelloa, avasi mies oven ja heitti rappukäytävässä olleiden virkamiesten päälle palavaa nestettä.

Yritti pelastautua juoksemalla suihkuun

Yhden virkamiehen vaatteet syttyivät tuleen samantien. Hän ehti heittää takkinsa pois päältään, ja lähti juoksemaan rappusia alas ulkopihalle. Mies ehti kuitenkin vain talon eteen, kun hän lyyhistyi kuolemaansa.

Myös toisen rappukäytävässä olleen virkamiehen vaatteet syttyivät tuleen. Hän ehti juoksemaan auki jääneestä ovesta sisälle asuntoon ja yritti sammuttaa itseänsä miehen kylpyhuoneessa.

Sillä välin pakkohoitoon haettu mies oli kuitenkin ehtinyt sytyttää koko asuntonsa tuleen, ja kylpyhuoneessa ollut virkamies joutui pakenemaan asunnosta talon pihalle.

Murhatutkinta käynnistyi

Asunnon ollessa ilmiliekeissä, päätti mielenterveysongelmainen saksalaismies hypätä asuntonsa parvekkeelta. 

Mies ei kuitenkaan kuollut pudotuksessa, ja hänet toimitettiin sairaalaan hoidattamaan vakavia palovammoja.

Asunnosta pelastautunut virkamies sai myös vakavia vammoja, ja rappukäytävässä kolmantena ollut psykiatrisen hoitolaitoksen työntekijä selvisi tilanteesta lievillä vammoilla.

Poliisi tutkii tapahtunutta murhana.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.