Mainos

SAK:n uusi mainos on väritön

Uudessa mainoksessa vakuutetaan, että "voit äänestää ketä tahansa, kunhan vain äänestät".

SAK:n uusi tv-mainos julkistettiin tänään. Uuden tv-mainoksen pääsävy on harmaa ja se on silmiinpistävän maltillinen. Mainos on täydellinen vastakohta sunnuntaina hyllytetylle mainokselle.

Mainoksessa siististi pukeutunut nuorempi mies tuntuu itkevän äänestyslipun ääressä, jolloin vieressä oleva nainen lohduttelee häntä kuin pikkulasta. Naisen ääni sanoo: - No tulipa tästä nyt poru. Älä nyt. Saat äänestää ihan ketä sä itse haluat. Siis ihan kaikki saa. Kunhan vaan äänestää.

SAK joutui tekemään uuden tv-mainoksen pikavauhtia julkisen kohun takia. SAK luopui aikaisemmista tv-mainoksistaan, koska ne herättivät kohua jo ennen kuin niitä oli näytetty mainoksina kaupallisilla tv-kanavilla. Mainoksia arvosteltiin yrittäjiä ja hyviä tapoja loukkaavaksi.

Hyllytetyissä tv-mainoksissa näyttelijä Oiva Lohtander esitti huonotapaista pomoa, joka uhoasi ja naureskeli työntekijöille sekä tuhlasi ruokaa. Sama öykkäri esiintyy myös lehtimainoksissa. SAK:n mainoskampanjan tavoite oli jäsenten äänestysaktiivisuuden kohottaminen.

Mainoksen pituus on nyt vain 15 sekunttia. Tänään MTV3:n ja Nelosen kanavilla nähdään mainoksesta vielä hieman pidempi versio, sillä uutta mainosta on lyhennetty tänä aamuna. Eilen tehty pidempi versio lähetettiin tv-kanaville kuitenkin jo tänä aamuna.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.