Mainos

SAK käynnistää uuden jäsenmikrokampanjan

SAK on tänään käynnistänyt uuden jäsenmikrokampanjan. Kampanja on jo järjestyksessään neljäs, mutta aikaisemmista jäsenmikrokampanjoista poiketen uusi kampanja on pysyvä eikä määräaikainen. Jäsenmikrokampanjan lähtökohtana on antaa SAK:n jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen mahdollisuus päästä mukaan tietoyhteiskuntakehitykseen kohtuullisin kustannuksin.

-Kampanja nivoutuu myös SAK:n tavoitteeseen saada tietoverkko kaikkien luottamushenkilöiden ulottuville. Alkaneen edustajakokouskauden aikana kaikille SAK:n luottamusmiehille, työsuojeluvaltuutetuille ja paikallisjärjestöille on tarkoitus saada Internet-yhteys ja sähköpostiosoite, kertoo SAK:n osastopäällikkö Eero Heinäluoma.

Laitteet valmistaa ja toimittaa kotimainen Pohjanmaan Mikro Oy eli Pomi. Pomi on aikaisemmin toteuttanut mm. Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliiton MTK:n vastaavan kampanjan.

Kampanja koostuu kolmesta erilaisesta pöytämikropaketista. Lisäksi kampanja sisältää myös kannettavan tietokoneen. Tietokoneiden mukana asiakkaat saavat ilmaisen SAK-MTV3 Internet-liittymän.

SAK:n jäsenmikrokampanja koskee kaikkia SAK:n jäsenliittojen jäseniä, henkilökuntaa sekä ammattiosastoja. Kampanjassa ovat mukana myös Suomen Journalistiliiton, SAKKI ry:n, Suomen Näyttelijäliiton, Teatteri- ja Mediatyöntekijät ry:n ja Toimihenkilö-unionin jäsenet, henkilökunta ja ammattiosastot.

SAK:n ensimmäinen jäsenmikroprojekti aloitettiin keväällä 1998 ja sitä jatkettiin vielä kahdessa vaiheessa seuraavana vuonna. Projektin aikana jäsenmikropaketteja tilattiin yhteensä noin 15 000 kappaletta.

SAK:n viimevuotisen jäsenkyselyn mukaan SAK:laisista joka kuudes (17 prosenttia) suunnitteli tietokoneen hankkimista vuoden sisällä melko tai erittäin todennäköisesti. Luottamustehtävissä olevista tietokoneen hankkimista suunnitteli joka neljäs (24 prosenttia).

Lisätietoja kampanjasta löytyy osoitteista: www.sak.fi/jasenmikro ja www.pomi.fi/sak/sak.html

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.