Mainos

SAK ja SDP pitivät yhteisen vaalitilaisuuden Vantaalla

SDP piti tänään yhteisen vaalitilaisuuden SAK:n kanssa Vantaalla. SDP:n puheenjohtajan Eero Heinäluoma perusteli SAK:n tukemaa kampanjointia sillä, että työelämän kysymykset ovat tärkeitä suurelle osalle kansaa. SAK:n puheenjohtajan Lauri Ihalainen sanoo osallistuneensa myös keskustan ja kokoomuksen vaalitilaisuuksiin.

SDP:n puheenjohtaja, valtiovarainministeri Eero Heinäluoma ja SAK:n puheenjohtaja Lauri ihalainen (sd.) vastailivat tänään sekä tavallisen kansan että toimittajien kysymyksiin yhteisessä vaalitilaisuudessaan Vantaalla, Tikkurilan keskustassa. Hernesoppatykin äärelle kasaantui muutamia kymmeniä ihmisiä, joista suuri osa näytti olevan puheenjohtajan vanhoja tuttuja. Poliitikot joutuivat silti vastailemaan tiukkoihinkin kysymyksiin työllisyyden hoidosta ja huono-osaisten ongelmista.

Toimittajia kiinnosti etenkin SAK:n vaaliapu SDP:lle. Heinäluoma korosti, että kyse ei ole yhteistyöstä vain SAK:n kanssa, vaan kaikkien palkansaajien, myös akavalaisten.

-Olen huomannut, että yrittäjäjärjestön kokoomuslainen puheenjohtaja käy hyvin aktiivista vaalikampanjaa tukien kokoomuksen linjaa, Heinäluoma sanoi.

Heinäluoma perusteli SAK:n tukemaa kampanjointia sillä, että työelämän kysymykset - kuten työpaikkojen luominen ja työpaikkojen turvallisuus - ovat tärkeitä suurelle osalle kansaa.

-Yli puolessa työpaikoista jaksaminen on ongelma. Nämä teemat nousevat esille myös vaalikeskustelussa. Toivottavasti siihen ovat muutkin puolueet valmiita.

Ihalainen korosti, että SAK:lla on vain kaksi tavoitetta: saada muita passiivisemmin äänestävä työväestö vaaliuurnille ja tuoda työelämän kysymyksiä esille.

-Me emme sano, ketä pitäisi äänestää tai minkä puolueiden tulisi hallitus muodostaa.

Ihalainen sanoi osallistuneensa myös keskustan ja kokoomuksen vaalitilaisuuksiin. Hän vakuutti olevansa käytettävissä vastakin.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.