Mainos

SAK ja MTV3 Internet sopivat yhteistyöstä

SAK avaa tammikuussa 2001 Internet-palvelun, josta on tarkoitus kehittää SAK:laisen ay-liikkeen oma aloitussivusto. Portaalin perusta on MTV3 Internetin tuottama yhteisöpalvelu, jonka sisällöntuotannosta vastaa SAK.

Uusi Internet-portaali osoitteessa www.sak.fi parantaa SAK:n jäsenpalveluja. Portaalin kautta tarjotaan sähköisesti välitettäviä jäsenetuja, lisätään jäsenten mahdollisuuksia palautteeseen ja asiointiin SAK:n ja sen jäsenliittojen kanssa sekä välitetään ajankohtaista tietoa SAK:laisesta ay-liikkeestä.

SAK:n uusi Internet-portaali palvelee myös muita kuin SAK:laisten liittojen jäseniä. Portaali välittää tietoa työelämästä ja siihen liittyvästä koulutuksesta, sen kautta voi etsiä itselleen sopivaa ammattiliittoa ja se tarjoaa myös mahdollisuuden käydä ay-liikkeeseen ja muuhun työelämään liittyvää keskustelua. Erityistä huomiota uudessa portaalissa saavat nuoret, työelämään siirtymässä olevat tai sinne juuri siirtyneet henkilöt. Palvelun kautta pyritään tavoittamaan myös kasvussa oleva maahanmuuttajaväestö.

SAK:n yli miljoonasta jäsenestä yli neljäsosalla (26%) on pääsy Internetiin, yli viidesosalla (22%) on käytössään oma sähköpostiosoite ja kotitietokone on peräti 40%:lla. Jäsenkunnan tietoyhteiskuntavalmiuksia on aikaisemmin pyritty lisäämään mm. SAK:n jäsenmikrokampanjoilla, jotka aloitettiin vuonna 1998 ja joiden kautta noin 15 000 SAK:n jäsenliiton jäsentä on tilannut itselleen kotitietokoneen.

- SAK panostaa jatkossakin voimakkaasti sähköisen viestinnän kehittämiseen. Tavoitteena on, että kaikki SAK:laiset luottamusmiehet ovat sähköisesti tavoitettavissa vuoteen 2003 mennessä, kertoo osastopäällikkö Eero Heinäluoma SAK:sta.

- Nyt sinetöityä yhteistyötä voi kuvailla johdonmukaiseksi kehitykseksi, sillä erittäin moni SAK:n jäsen on jo nyt jonkin Alma Median tiedotusvälineen asiakas, luonnehtii liiketoimintaryhmän johtaja Raimo Mäkilä Alma Mediasta.

Alma Median tunnetuimpia tuotteita ovat MTV3, Kauppalehti, Iltalehti ja Aamulehti.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.