Mainos

SAK haluaa tietoyhteiskuntaan

Suomen ammattijärjestöjen keskusliitto SAK patistaa valtiota sijoittamaan nykyistä tehokkaammin tietotekniikkaan ja koulutukseen. Tämä olisi SAK:n mukaan oikeata aluepolitiikkaa ja pitäisi Suomen kilpailukyvyn kunnossa.

SAK


SAK esittää valtioneuvoston harkittavaksi myös Tietoyhteiskunta kaikille 2002 -teemavuoden järjestämistä. Valtioneuvostolle lähettämässään kirjelmässä SAK muistuttaa, että Ruotsissa valtio on mukana rakentamassa koko maan kattavaa laajakaistaverkkoa ja se on tukenut kansalaisten tietokonehankintoja. Tasa-arvoisen tietoyhteiskunnan rakentamista voitaisiin SAK:n mielestä tukea Soneran tulevista myyntivoitoista.

SAK ryhtyy jakamaan jäsentietoa ja ay-valistusta omassa portaalissaan. Yhteistyökumppanikseen SAK on valinnut MTV3 Internetin. Ammattijärjestö tuottaa sisällön aloitusivuille, jotka avataan vuodenvaihteessa. Portaalin on tarkoitus palvella myös muita kuin jäsenliittoja. SAK:n miljoonasta jäsenestä yli neljäsosalla on pääsy Internetiin ja yli viidesosalla on käytössään oma sähköpostiosoite. Kotitietokone löytyy 40 prosentilta jäsenkunnasta.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.