Mainos

SAK haluaa takuut työreformin hylkäämisestä

SAK:n johtaja Pertti Parmanne on huolissaan keskustan työreformin paluusta, sen jälkeen kun puolueen entinen johto nosti asian uudestaan esille. Parmanteen mielestä reformi kyykyttää heikompia.

Suomen ammattiliittojen keskusjärjestön johtaja Pertti Parmanne kaipaa keskustalta vakuutusta, ettei työreformia nosteta uudelleen esiin. Torstain Aamulehden ja Turun sanomien haastattelussa SAK:n Parmanne muistuttaa, ettei keskusta ennen vaaleja tarjoillut äänestäjille työreformia ratkaisuksi.

Parmanteen kommentit ovat vastaus nykyisin yrittäjänä toimivan Esko Ahon viikonloppuna julkisuuteen nostamille pohdinnoille siitä, että työelämän pelisääntöjen uudistamiseen tähdännyt reformi jäi toteuttamatta viime vuosituhannen loppumetreillä.

-Keskustapuolueen työreformin keskeinen sisältö oli, ettei työehtosopimuksia tarvitse noudattaa, työttömyysturvasta jätetään vain rippeet jäljelle ja työttömyyskassat lopetetaan. -Tällaisen heikompien kyykyttämisen ja levottomuuden lietsomisen Aho uskoo olevan Suomen pelastus, Parmanne ihmettelee.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.