Mainos

Saisiko olla käärmettä lounaaksi? Monet sairaat hakevat siitä apua

Saisiko olla paistettua kobraa lounaaksi? Tai pytonin verta alkudrinkiksi? Indonesian pääkaupungissa Jakartassa toimii ravintola, joka pitää keittiössä eläviä käärmeitä ja tappaa niitä asiakkailleen ruuaksi.

King Cobra -ravintolassa Indonesian pääkaupungissa Jakartassa on tarjoiltu käärmeaterioita vuodesta 1965 lähtien. Ravintolan keittiössä on laaja kokoelma lasiterraarioissa matelevia käärmeitä, joita kokki nappaa varovasti käteensä, esittelee ensin ruokailijoille ja tappaa sitten veitsensä alle - tilauksen mukaan.

Käärmeet tulevat luonnosta, ja niiden pyydystäjät myyvät niitä muun muassa ravintoloihin.

Asiakkaat tilaavat käärmeen verta tai lihaa. Näiden uskotaan parantavan ihotauteja ja puhdistavan ihmisen verestä myrkyllisiä aineita. Paras vaikutus on kuulemma kolmen eri käärmelajin veren sekoituksella.

Myös käärmeiden sukupuolielimiä ja käärmejauhetta on saatavilla. Niiden taas uskotaan lisäävän miehen seksuaalista halua.

Indonesian yleiseen hintatasoon suhteutettuna tämän käärmeravintolan ateriat ovat kalliita. Silti viikonlopuksi pitää varata noin 200 käärmettä, ettei raaka-aine lopu kesken.

(MTV3 - AP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.