Sairaus häiritsee Teuvo Hakkaraisen elämää

Mykoplasmaan sairastunut kansanedustaja Teuvo Hakkarainen ei pysty noudattamaan normaalia päiväjärjestystä sairautensa takia.

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen vietti pari viikkoa sairaslomalla marraskuun alkupuolella mykoplasmaan sairastumisen jälkeen. Tuolloin sairaus oli niin paha, että mies yski verta. Kansanedustajan terveydentila on kuitenkin muuttunut parempaan suuntaan sitten pahimman vaiheen.

– Söin neljä lääkekuuria ja sitten se lähti. Kumma köhä vaivaa edelleen. Se on jatkunut jo kaksi kuukautta, Hakkarainen kuvailee sitkeää sairautta MTV3.fin Viihdeuutisille.

Sitkeän mykoplasman ohessa tullut kiusallinen yskintä on yltynyt niin pahaksi, että se häiritsee värikkään kansanedustajan arkipäivästä elämää.

– Kyllä se häiritsee, sillä en pysty puhumaan pitkään. Sen takia en voi osallistua puhetilaisuuksiin. Minua on pyydetty puhumaan eri paikkoihin, mutta en ole päässyt tämän sairauden takia. Muutama minuutti puhumista, niin kuuluu vain pihinää. Se tuntuu inhottavalle kurkussakin, Hakkarainen luonnehtii kärsimästään mykoplasmasta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat