Mainos

Sairaanhoitopiirin hallitus päätti kiistan ylihoitajan eduksi

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin hallitus päätti tänään pysyä alkuperäisessä päätöksessään Tampereen yliopistollisen sairaalan johtajakiistassa. Päätöksen mukaan sairaalassa toimialuejohtajan määräaikaista sijaisuutta hoitaa syksyllä siihen nimetty ylihoitaja.

Toimialueen johtajan sijaisuudesta nousi julkinen keskustelu, kun viisi syövänhoidon lääkäriä irtisanoutui vastalauseena sille, että sijaisuuteen nimitettiin ylihoitaja eikä lääkäri. Sen jälkeen nimitys otettiin uudelleen käsittelyyn.

Sairaanhoitopiirin tiedotteessa todettiin, että sen tietoon ei ole tullut sellaisia uusia perusteita, joiden perusteella alkuperäistä päätöstä tulisi muuttaa. Hallitus kuitenkin päätti, että hallintoylihoitaja ja hallintoylilääkäri ryhtyvät välittömästi selvittämään johtamiseen mahdollisesti liittyviä ongelmia. Selvitys on määrä tuoda hallituksen käsiteltäväksi viimeistään toukokuun alussa.  

Aamulehti kertoi tänään, että noin sata sairaalan hoitajaa marssi kymmeneksi minuutiksi ulos työpaikaltaan ennen aamukahdeksaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.