Saimi Hoyerin lomamökki valmistuu jouluksi

Malli ja tv-kasvo Saimi Hoyer kertoo Design-Talon blogissaan, miten unelmien mökkiprojekti etenee Punkaharjulla.

Saimi Hoyer rakennuttaa miehensä kanssa mökkiä Punkaharjulle, joka on ollut Suomen huippumalli haussa -ohjelmastakin tutun mallin pitkäaikainen unelma.

– Haluan istua jouluaattona takkatulen ääressä Punkaharjulla rakkaimpien ihmisteni ympäröimänä, vihtoa saunan lauteilla Helsingin pölyt ruumiistani, hypätä Puruveden avantoon ja nukahtaa luminen järvimaisema edessäni ulkolyhtyjen luodessa puiden varjoja hankeen, Hoyer tunnelmoi Design-Talon blogissaan.

Sisämateriaalit on valittu yhdessä muotitoimittaja Linda Koskisen kanssa, joka on sisustanut myös pariskunnan kaupunkiasunnon.

Skandinaavinen, pelkistetty sisustus ei Hoyerin perhettä puhuttele, vaan he kaipaavat hieman persoonallisempaa otetta mökkiinsä.

– Me peräänkuulutimme lämpöä, elävää puupintaa, luontoa kunnioittavaa otetta. Itsestään selvää oli myös, että sisätilojen ilmeessä uisivat kalat, kasvaisivat sienet ja marjat ja lentäisivät kurkiaurat.

Keittiökalusteet on valittu Topi-keittiöiden mallistosta ja kodinkoneet Smegiltä.

– Liian helppo, yhteistyökumppanilta tuleva ratkaisu ei aina ole se kaikista persoonattomin ja tylsin, aluksi ennakkoluuloisesti Topi-keittiöihin suhtautunut Hoyer kirjoittaa.

Punkaharjun mökki sijaitsee kokeneen mallin vanhempien mökkinaapurissa ja valmistuu näillä näkymin jouluksi.

– Odotan jo pitkää kylpyä jouluaattoaamuna lumisen maiseman tulviessa sisään suuresta ikkunasta, hän kirjoittaa.

Kuvat: Lehtikuva

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja