Mainos

Saija Hakolan kassi:

- porkkana - lampaan sisäfile - pakastettua pinaattia - savustettuja simpukoita - mandariini - pkt rusinoita

Aki Wahlmanin ja Saija Hakolan menu:

Pinaattipannuleipä

1 dl joghurttia 50 g pinattimurskaa 1 dl vettä 1 tl leivinjauhetta 2 dl vehnäjauhoja 1 dl hiivaleipäjauhoja 1 tl suolaa 1/2 dl oliiviöljyä

Sekoita kaikki aineet ja vaivaa huolella 2 min. Paista parilapannulla molemmilta puolilta noin 2 min.

Lammastartar ja avocadotahna

100 g lampaan sisäfilettä 10 g leikattua sipulia 2 mintun lehteä suolaa mustapippuria kananmuna

Leikkaa liha pieniksi paloiksi. Mausta ja lisää joukkoon muut aineet. Laita lisäkkeeksi kananmunan keltuainen.

Avokadotahna

1/2 avocadoa 1 dl joghurttia 1/2 sitruunan mehu suolaa, pippuria

Sekoita kaikki aineet tahnaksi.

Vaahtopaistettua lampaan sisäfilettä ja kermamuhennettua porkkanaa

1 lampaan sisäfile 1 valkosipuli 2 oksaa minttua suolaa, mustapippuria

Laita lampaan sisäfileen sisälle varrastikku, jotta pide saadaan tasapaksuksi ja se ei väänny. Paista voissa mintun ja valkosipulin kanssa.

Kermamuhennettu porkkana

porkkana 20 g sipulia 1 dl kermaa 20 g voita

Freesaa voissa porkkana ja sipulikuutiot, lisää kerma ja hauduta 10 min.

Avocado-simpukkasalaatti

1/2 avocado 1 tlk savusimpukkaa 5 lehteä basilikaa 2 rkl oliiviöljyä

Sekoita kaikki aineet, mausta suolalla ja sitruunamehulla.

Liekitetyt mandariinilohkot ja rusinakeittoa

mandariini 100 g rusinoita 20 g voita 1 rkl sokeria 2 cl Cointreau-likööriä

Kuori mandariini, hauduta voissa ja liekitä liköörillä. Keitä sokerilla ja vaniljatangolla maustetussa valkoviinissä rusinat pehmeäksi. tarjoa lisäkkeenä jäätelöä.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.