Mainos

Sai vakavia päävammoja – äiti jakoi karmaisevat kuvat koulukiusatusta pikkupojastaan

Brittiäiti jakoi kuvat sairaalakuntoon hakatusta pikkupojastaan osoittaakseen, että asioiden on muututtava. Ja pian.

Siitä huolimatta, että seitsemänvuotiaan Jak-pojan äiti oli keskustellut koulun henkilökunnan kanssa poikaan kohdistuvasta kiusaamisesta, hän ei pystynyt estämään hyökkäystä, joka vei pojan sairaalahoitoon. 

Pettymyksiä päivästä toiseen 

Facebookiin perustetulla Justice for Jak- sivustolla pojan äiti kertoo pitkään jatkuneesta kamppailusta, jota hän on käynyt saadakseen pojallensa apua. Tähän mennessä poikaa on muun muassa lyöty hyppynaruilla, hakattu kynillä, nimitelty, lyöty tennismailalla kasvoihin ja hypitty pään päällä. Viimeisin tapaus oli kuitenkin kohtalokkain.

Maaliskuun lopulla kiusaajat olivat työntäneet Jakia niin kovaa, että pojan pää oli iskeytynyt metallikaiteeseen aiheuttaen vakavia päävammoja.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Äiti vei pojan ensiapuun, jossa syntyneet vammat todettiin aivotärähdykseksi ja perhe lähetettiin kotiin. Viikkoa myöhemmin asiat alkoivat kuitenkin mennä pahempaan suuntaan.

– 29.3.2017 vein Jakin lääkärille, sillä kuhmu oli edelleen hyvin suuri ja se oli alkanut vuotaa. Hän sai antibiootteja, äiti kertoo pelonsekaisista päivistä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kaksi päivää myöhemmin äiti vei pojan uudelleen lääkärille kovien pääkipujen vuoksi, mutta tälläkin kertaa he palasivat kotiin vain uuden antibioottireseptin kanssa.

– 1.4.2017 pieni Jakini täytti seitsemän. Hän vietti koko päivän sängyssä, ja Junglelandissa (seikkailupuistossa) pidetyissä juhlissakin hän vain istui vessassa sen aikaa, kunnes hänen kaverinsa olivat lähteneet. Hänen kavereidensa puhe ja nauru aiheuttivat kipua. Tänä iltana Jak itki koko illan päänsärkyään sängyssäni.

Näiden päivien aikana äiti vei kovista kivuista kärsivää poikaansa lääkärille useaan otteeseen, mutta joka ikisellä kerralla he joutuivat pettymään. Pettymykset kasvoivat, kun äiti yritti saada kiusaajia vastaamaan teostaan. 

Koulun lisäksi äiti ilmoitti kiusaamisesta poliisille, jonka mukaan alle kymmenenvuotiaiden kiusaajien toimiin ei voida puuttua.

Yhtäkään kiusaaja ei ole rangaistu

Neljä päivää syntymäpäiviensä jälkeen pojalta poistettiin päähän muodostunut veritulppa. Tiputuksen avulla Jakin elimistöön pumpattiin antibiootteja, kipulääkkeitä ja jopa morfiinia.

Tästä muutama päivä eteenpäin ja poika makasi jälleen sairaalasängyssä, tällä kertaa päässään kaksi letkua, jotta infektiot ja veri saataisiin pois hänen päästään.

– Jak makaa sängyssä vahvasti lääkittynä letkujen tullessa ulos hänestä. Ja samaan aikaan hänen kiusaajansa jatkavat normaalia elämäänsä.  Poikani on maannut nyt kuusi päivää sairaalasängyssä, eikä yksikään kiusaaja ole jäänyt paitsi välitunneista tai saanut mitään rangaistusta!

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Äiti on huolissaan siitä, että yksikään taho ei ole osoittanut kiinnostusta puuttua kiusaamiseen. Äiti julkaisi päivityksen poikansa tilanteesta muuttaakseen asioita parempaan suuntaan.

– Meidän täytyy seistä kiusaajien tiellä. Pitää yhtä ja muuttaa asioita! Opettaa lapsiamme olemaan ystävällisiä ja opettaa heitä puhumaan asioista, äiti kiteyttää.

Lähde: GoodtoKnow

***

12:00

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.