Mainos

Sähköpostikisa kovenee

MTV3 Internet avasi uuden sähköpostipalvelun.

MTV3 Internet on avannut palvelun, jonka avulla jokainen voi lukea omat sähköpostinsa mistä päin maailmaa tahansa. Itselleen tulleet sähköpostit voi lukea paitsi kotoa ja työpaikalta myös kotikunnan kirjaston tietokoneelta tai vaikkapa toiselta puolelta maailmaa.

Osoitteesta luukku.com löytyvä sähköpostipalvelu on kaikille avoin ja maksuton. Palvelu toimii miltä tahansa Internetiin liitetyltä tietokoneelta. Sähköpostin lisäksi Luukku.comin käyttäjät saavat luettavakseen tuoreimmat uutisotsikot MTV3 Internetin sivuilta.

"Luukku.comin käyttäjät ovat riippumattomia Internet-operaattoreista ja omasta henkilökohtaisesta tietokoneestaan. Esimerkiksi ulkomaille matkatessa voi työpostit ohjata kätevästi Luukkuun", kertoo tuottaja Teemu Lehtonen MTV3 Internetistä. "Uskomme, että vuoden loppuun mennessä on rekisteröity useita kymmeniä tuhansia Luukku-osoitteita."

Luukku.com-palvelun on rakentanut Alma Media Net Ventures Oy yhdessä Nixu Oy:n ja First Hop Oy:n kanssa. Ylläpidosta huolehtii Alma Media Net Ventures.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.