Mainos

Sähköposti suomalaisjohtajien työkalu

Suomalaisjohtajat käyttävät sähköpostia innokkaammin kuin pohjoismaiset kollegansa. Haastatelluista suomalaisjohtajista 65 prosenttia käytti jollakin tavoin tätä keinoa, Ruotsissa luku oli 64 prosenttia, Tanskassa 62 ja Norjassa 56 prosenttia.

Yrityksen sisäisiä viestejä lähetti ja vastaanotti sähköpostilla suomalaisjohtajista 63 prosenttia. Yrityksen ulkopuolisiin yhteyksiin käytti sitä heistä 47 prosenttia.

Johtajat uskovat lähettämiensä sähköpostiviestien määrä kasvuun seuraavan vuoden aikana. Suomessa näin arvioi 85 prosenttia haastatelluista, Ruotsissa ja Tanskassa molemmissa 84 prosenttia ja Norjassa 82 prosenttia. Pohjoismaiset johtajat esittivät myös kritiikkiä sähköpostin käytöstä, sillä vain alle puolet heistä piti sähköpostia turvallisena viestintävälineenä.

Tutkimus tehtiin huhtikuussa, ja siihen osallistui yli tuhat toimitus-, markkinointi-, tietohallinto- ja talousjohtajaa eri pohjoismaista. Suomesta oli mukana oli 169 johtajaa. Tutkimuksen teki Rinfo Research toimeksiantajanaan Microsoft.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.