Mainos

Sahan kuivavarasto paloi Juvalla

Viitakosken puun varasto tuhoutui aamulla täysin. Palo ei aiheuttanut henkilövahinkoja.

Viitakosken puun kuivan tavaran varasto tuhoutui täysin varhain aamulla tulipalossa Juvalla. Pelastuslaitoksen arvion mukaan palon aineelliset vahingot nousevat ainakin kymmeniin tuhansiin euroihin, mutta henkilövahinkoja ei koitunut.

Hälytyksen palosta teki liekit havainnut sahan naapurissa asunut ihminen kello kuuden aikaan aamulla. Paikan päälle Viitakoskenkadulle lähti sammutusyksiköitä Juvan, Sulkavan ja Savonlinnan pelastuslaitoksista. Tuli tuhosi sahan kuivavaraston täysin, mutta ei samassa rakennuksessa sijainnutta lämpökeskusta.

Juvan palokunnan yksikön päällikön Rauno Pylkkösen mukaan palo oli ilmeisesti lähtenyt liikkeelle haketta siiloon kuljettavasta kuljettimesta. Poliisi tutkii vielä palon syytä.

Viitakosken puu valmistaa mm. ovia ja portteja. Tuotantoon ei ole näillä näkymin tulossa katkosta, sillä lämpökeskus ja teollisuushallit eivät vaurioituneet. Yhtiöstä kerrottiin aamulla, että puutavaraa on mahdollista hankkia myös suoraan uunikuivana, kuten yhtiössä on viime aikoina tehtykin. Palaneet kuivaamokamarit oli vakuutettu.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.