Mainos

Sadetta ja paistetta viikonlopun kesätapahtumissa – katso alueesi ennuste

Viikonlopun sää on vaihtelevaa. Liikkeellä on paljon vesisateita, mutta välillä paistaa myös aurinko.

Tänään perjantaina sää on sateisen harmaa lähes koko maassa. Lauantai on maan etelä- ja keskiosassa pääosin poutainen. Pohjois-Suomessa sataa edelleen vettä, etelässäkin voi tulla jokunen iltapäiväkuuro.

– Sunnuntaiaamu on maan etelä- ja keskiosassa aurinkoinen. Päivän aikana seuraava saderintama saapuu lounaaseen ja levittäytyy illalla maan etelä- ja keskiosaan. Pohjoisessa on sunnuntaina vaihtelevaa säätä, ennustaa MTV3:n meteorologi Miina Manninen.

Viikonloppuna tuuli on ajoittain puuskaista ja merialueilla navakkaa. Päivälämpötilat ovat suuressa osassa maata 15-20 asteessa.

Jukolan viesti ja Provinssirock viikonloppuna

Jämsässä järjestettävä Jukolan viesti juostaan viikonloppuna ennusteen mukaan pääosin poutaisessa säässä.

– Lauantai-iltapäivällä voi tulla joitakin sadekuuroja, mutta illasta alkaen sää on poutaista. Sunnuntaina päivällä paistaa aurinko. Lämpötilat ovat päivisin ylimmillään 20 asteessa, yöllä pysytään kymmenen asteen yläpuolella, sanoo Miina Manninen.

Provinssirock Seinäjoella säästyy viikonloppuna pahimmilta vesisateilta. Tänään perjantaina sadealue kulkee Seinäjokea hipoen koilliseen.

– Runsaimmat sateet pysyvät Seinäjoen itäpuolella, mutta sadekuurot ovat mahdollisia. Lauantaina pilvisyys on vaihtelevaa ja sadekuurojen riski on pieni. Sunnuntai on viikonlopun aurinkoisin päivä, mutta illalla alkaa taas sataa.

Viikonloppuna käynnissä ovat lisäksi muun muassa Rockin’ Hellsinki Kaisaniemen puistossa Helsingissä ja Kuopio tanssii ja soi Kuopiossa.

MTV3:n sääsivustolta löytyvät muun muassa sadetutka, paikkakuntakohtaiset ennusteet ja merisää.

Katso viikonlopun alueelliset ennusteet:

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.