Mainos

Saddam esiintyi jälleen televisiossa

Irakin hallitsija Saddam Hussein on jälleen esiintynyt televisiossa. Materiaali saattaa olla kuvattu jo aiemmin.

Saddam Hussein vannoo taistelevansa hyökkääjiä vastaan

Presidentti Saddam Hussein on jälleen esiintynyt Irakin television lähetyksessä. Sotilasasuun pukeutunut Saddamia näytettiin osallistumassa hallituksen kokoukseen. Kyseessä oli jo toinen kerta päivän aikana, kun Saddam esiintyy Irakin televisiossa. Kummankaan kuvausajankohdasta ei ole tietoa.

Aamulla pitämässään televisiopuheessa Saddam lietsoi kansaansa vastaamaan hyökkäykseen. Saddamin mukaan hyökkäys Irakiin on häpeällinen rikos ihmisyyttä vastaan. Hän sanoi, että kansan on taisteltava rohkeasti.

- Haluamme rauhaa. Paha (George W. Bush) joutuu kärsimään, sanoi Saddam Hussein puhuessaan kansalleen Irakin televisiossa.

Ei ole varmaa tietoa, oliko puhuja itse Saddam Hussein vai yksi hänen kaksoisolennoistaan. Irakin radion mukaan Saddam Husseinin kotitaloa pommitettiin aamun hyökkäyksessä. Radion mukaan iskussa ei ole syntynyt henkilövahinkoja.

(MTV3-Reuters)


Kansainvälistä Irak-uutisointia voi seurata myös digitelevisiosta MTV3+ -palvelun kautta. Kanava näyttää viikonloppuna uutistoimisto CNN:n uutislähetyksiä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.