Mainos

Saarikangas pohtii Itälän haastamista

Vuorineuvos Martin Saarikangas miettii ehdokkuutta kokoomuksen puheenjohtajavaaleissa kesäkuussa. Ville Itälä on valittu puolueen johtoon jo kahdesti ilman vastaehdokasta.

Saarikangas

Kokoomuksen kansanedustaja, vuorineuvos Martin Saarikangas harkitsee nykyisen kokoomusjohtajan Ville Itälän haastamista ensi kesän puoluekokouksessa.

-En sulje pois sitä mahdollisuutta, että olisin käytettävissä puheenjohtajakisaan. Tulen harkitsemaan tätä vaihtoehtoa, ensimmäistä kauttaan eduskunnassa istuva Saarikangas sanoo Nykypäivän haastattelussa.

Hän sanoo uskovansa, että kokoomuksessa tarvitaan uutta suuntaa. Jo kahdesti yksimielisesti puolueensa johtoon valittu Itälä on puolestaan useaan otteeseen toivonut, että hän saisi vastaehdokkaan.

Puoluejohto seuraavalle kaksivuotiskaudelle valitaan Seinäjoen puoluekokouksessa 4.-6. kesäkuuta. Nykypäivän mukaan kokoomuksen nykyiset kolme varapuheenjohtajaa varapuheenjohtajaa Sari Sarkomaa, Jyrki Katainen ja Jari Koskinen haluavat jatkaa tehtävissään.

Kolmikon haastamista pohtii ensimmäisen kauden kansanedustaja Paula Risikko. Kansanedustaja Jari Vilén taas kertoo, ettei hän ole vielä harkinnut ehdokkuutta.

(MTV3-STT)

(Seitsemän uutiset 09.01.2004)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.