Mainos

Saapuuko Trump Suomeen katsomaan "maailman parasta suomalaista pesäpalloa" ensi kesänä? Vimpelin veto -seuran hulvaton tviitti naurattaa

Trumpin torstaista VETO-tviittiä voi tulkita monella tapaa.

Vimpeliläinen pesäpalloseura innostui Trumpin "VETO"-tviitistä oikein toden teolla, sillä VETO tarkoittaa sekä lyhennettä seuran nimestä, Vimpelin vedosta, että veto-oikeutta.

Tässä tapauksessa Trump viittasi tviitillään veto-oikeuteen, jota Trump käytti perjantaina jyrätäkseen kongressin, joka perui hänen rajamuurin rahoittamiseksi julistamansa hätätilan.

Vimpelin veto riemastui veto-tviitistä niin paljon, että se intoutui kutsumaan nuoruudessa innokkaana pesäpallon pelaajana tunnetun Trumpin urheiluseuran ensi kesän 85-vuotis juhlaotteluun, jossa Vimpelin vetoa on vastassa Sotkamon jymy.

Vimpelin veto kuvailee stadionia, jossa peli tapahtuu trumpmaiseen tyyliin "maailman kauneimmaksi stadioniksi kaikista stadioneista".

– Valmistaudu kokemaan parasta suomalaista pesäpalloa. Mahtavaa! Seura päättää tviitin.

Ainakaan vielä Trump ei ole tarttunut tilaisuuteen ja vastannut kutsuun. Ehkäpä presidentti on tällä hetkellä liian kiireinen, sillä valtataistelu rajamuurista jatkuu Yhdysvalloissa. Nyt demokraatit yrittävät kumota presidentti Donald Trumpin veto-päätöksen, jolla presidentti on estänyt hätätilan perumisen.

Tviitistä uutisoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja