Saako Aleksander Barkov seuraa Jarmo Kekäläisen tähtikaksikosta? Pomo löi vettä myllyyn: "Heillä on kaikki oikeus siihen"

Vilttiketju 8:10
Teemu Ramstedt ja Jari Porttila puivat videolla NHL-aiheita suomalaisvinkkelistä.

Venäläismaalivahti Sergei Bobrovski ja -hyökkääjä Artemi Panarin kiekkoilivat kuluneella kaudella Columbus Blue Jacketsissa, jonka GM:nä toimii Jarmo Kekäläinen. Nyt Bobrovski ja Panarin ovat vapaita agentteja, ja NHL-tähtikaksikon ounastellaan olevan vahvasti tyrkyllä Florida Panthersiin. Floridan GM Dale Tallon myönsi jo avoimesti neuvottelut.

Bobrovski ja Panarin ovat vapaista agenteista Aleksander Barkovin kipparoiman Panthersin listan kärjessä. Tallon kertoo tavanneensa venäläiskaksikon tiistaina hotellissa Panthersin uuden päävalmentajan Joel Quennevillen kanssa.

– Heillä on kaikki oikeus siihen, Tallon heitti Bobrovskista ja Panarinista The Athleticin haastattelussa.

Bobrovski ja Panarin ovat lentäneet myös New Yorkiin, jossa he ovat tavanneet sekä Rangersin että Islandersin edustajat. Tallon sanoi, että jos hän olisi itse vapaa agentti, hän hyödyntäisi tilanteen.

– Enkä voi syyttää heitä. Tässä on myös se fakta, että he antavat yhtä lailla meille mahdollisuuden puhua heidän kanssaan. On monia seuroja, joiden kanssa he eivät ole puhuneet.

Tallon sanoi kuitenkin, että Bobrovskilla ja Panarinilla on 31 vaihtoehtoa. Tällä hän viittasi NHL:n joukkuemäärään.

NHL-seurat saavat alkaa vapaiden agenttien sopimusten solmimisen ensi maanantaina 1.7.

Kaksi viime kautta Columbuksessa pelannut Panarin nakutti kuluneella sesongilla NHL-ennätyspisteensä, kun 79 runkosarjaottelua tuottivat tehot 28+59=87. Blue Jacketsia sesongista 2012–13 lähtien edustanut Bobrovski oli puolestaan vireessä varsinkin pudotuspeleissä, joiden 10 ottelussa hän pysäytti kiekkoja torjuntaprosentilla 92,5.

Lue myös:

    Uusimmat