Mainos

Sää on koko viikonlopun epävakaista

Sää on koko viikonlopun epävakaista. Sadealueita saapuu Suomeen yleisesti lounaasta ja etelästä. Samalla lämpötila kuitenkin kohoaa. 

- Tänään iltapäivällä sateita tulee etelässä, mutta pilvipeite saattaa rakoilla jonkin verran. Lämpötila kohoaa paikka paikoin jopa 10 asteen yläpuolelle. Runsaan sadekuuron kohdalla lämpötila jää kuitenkin lähellä viittä astetta, kertoo MTV:n meteorologi Visa Salojärvi.  

Pohjois-Suomessa on enimmäkseen poutaista ja monin paikoin paistaa aurinko. Itärajalla on pilvisyyttä, mutta etelästä on saapumassa sateita pohjoiseenkin.

-Sade leviää lauantaiksi koko Pohjois-Suomeen ja paikka paikoin seassa on myös räntää. Pohjois-Lapissa on poutaista ja aurinkoisempaa, kertoo Salojärvi. 

Huomenna lauantaina etelässä ei enää sada yhtenäisesti, mutta sadekuuroja tulee monin paikoin. Lämpötila on lauantaina 10-15 asteen välillä. Etelärannikolla aurinko paistaa jonkin verran enemmän kuin sisämaassa.

Sunnuntainakin suuressa osassa maata jatkuu epävakainen sää. Yhtenäiset sateet ovat siirtyneet jo Venäjän puolelle, mutta sadekuuroja tulee edelleen yleisesti.

Seuraa sateiden etenemistä MTV:n sääsivuston sadetutkasta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.