Mainos

Sää oikuttelee: Toisilla huikean kaunis talvikeli, toisilla sumua

Huomenna sää jatkuu pitkälti tämänpäiväisissä merkeissä: luvassa on pikkupakkasta ja aurinko näyttäytyy vain osissa maata, kertoo meteorologi Juha Föhr Forecasta.

Tänään on aurinkoista vain Uudellamaalla ja osissa keskistä Suomea. Sää näyttää hyvältä erityisesti Helsinkiin iltapäiväksi kaavaillun mielenosoituksen osalta: aurinko paistaa Helsingissä koko päivän.

Samaan aikaan osa maasta on sumupilven peitossa.

– Lännestä Pirkanmaalle ollaan sumun peitossa.

Huomenna pilvet ovat lähinnä sumupilveä, eikä niistä ole odotettavissa sateita koko maassa – paitsi illalla, jolloin lännestä leviää Pohjois-Suomeen kapea lumisadealue.

Huomisen sääkartan kohdalla aurinko näyttäisi paistavan pilvettömänä idässä, mutta sääkarttoihin ei kannata nyt sokeasti luottaa, sanoo Föhr.

– Kaikkihan aurinkoa haluavat, mutta huomisen osalta on vaikea ennustaa missä lopulta on pilvistä ja missä aurinkoista. On mahdoton sanoa, että hälvenevätkö pilvet huomenna ja missä hälvenevät.

Ensi viikko on sään puolesta myös oikukas.

– Viikon puolivälissä lämpenee ja on monin paikoin yli +5 astetta. Mutta sitten loppuviikosta virtaa taas kylmempää ilmaa ja perjantaina lunta voi tulla missä päin maata tahansa, sano Föhr.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.