Mainos

S-market ryöstettiin Uudessakaupungissa

Uudenkaupungin S-market ryöstettiin kaupan sulkeuduttua myöhään eilen illalla.

Ryöstäjinä oli kaksi kommandopipoista miestä, jotka uhkasivat työpaikalta poistumassa olevia myyjiä puukolla.

Pipopäät ilmestyivät paikalle, kun naiset olivat poistumassa liikkeen takapuolella olevan lastauslaiturin kautta. Miehet uhkasivat naisia puukolla ja pakottivat heidät takaisin liikkeeseen.

Miehet sitoivat toisen naisen tuoliin kiinni ja vaativat toista avaamaan rahakaapin. Miehet löysivät yhden rahapussin, jonka he nappasivat mukaansa.

Ryöstäjät puhuvat venäjän tapaista kieltä. Naisille he puhuivat huonoa suomea. Tapaukseen saattaa liittyä punainen sedan-mallinen BMW-henkilöauto, joka on rekisteröity Viroon.

Molemmat miehet ovat normaalivartaloisia ja arviolta 25-30-vuotiaita.

Toinen on arviolta 180-185 senttiä pitkä. Hänellä oli yllään tumma tai beige t-paita jossa toisella puolella rinnassa pientä tekstiä. T-paidan alla oli pitkähihainen harmaa paita. jalassa oli siniset farkut ja tummat jalkineet.

Toinen miehistä oli noin 170-175-senttinen, ja hänen kulmakarvansa ovat tummat ja paksut. Kaulassa oli paksu hopeinen kaulaketju ja yllä vihertävä paita, siniset farkut sekä mustat jalkineet.

Ryöstetty kauppa sijaitsee Vakka-Suomenkadulla.

Poliisi pyytää yleisöltä apua asian selvittämiseksi. Asiasta tietäviä ja jotain poikkeavaa havainneita pyydetään ottamaan yhteyttä Vakka-Suomen poliisin päivystykseen, numeroon 071 8745255.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.