Mainos

Ryyppyilta johti henkirikokseen Vantaalla

Ryypiskely yksityisasunnossa johti vuonna 1950 syntyneen miehen kuolemaan Vantaalla Korsossa perjantain ja lauantain välisenä yönä, kertoo Vantaan poliisi.

Otavantiellä sijaitsevan yksityisasunnon haltija, vuonna 1960 syntynyt mies, hälytti itse poliisit asuntoon eilen kello 11 aikoihin.

Epäilty on kertonut kuulustelussa ryypiskelleensä naapurissa asuneen miehen kanssa. Illan ja yön aikana miesten välille oli tullut riitaa, jonka seurauksena asunnon haltija löi vierasta useita kertoja. Vieraan epäillään kuolleen lyöntien seurauksena. Tarkemmat tutkimukset jatkuvat.

Epäilty on pidätetty. Vantaan poliisi tutkii Korson tapahtumia tappona.

Vantaalla muutoinkin väkivaltainen viikonloppu

Puukko heilui Vantaalla viikonloppuna muutamaan otteeseen.

Hämeenkylässä neljän miehen kesken syntyneen riidan aikana vuonna 1971 syntynyttä miestä lyötiin puukolla selkään. Selkään puukotettu oli myös varustautunut puukolla, jolla hän yritti lyödä vastapuolella olleita nuorukaisia, jotka kaikki ovat syntyneet vuonna 1990.

Nuorukaiset otettiin heti poliisin huostaan ja selkään puukotettukin myöhemmin sairaalassa käynnin jälkeen.

Poliisi tutkii tapausta törkeänä pahoinpitelynä ja törkeän pahoinpitelyn yrityksenä.

Myös Asolassa Honkatiellä haavoitettiin henkilöä, kun vuonna 1992 syntyneen tytön kättä viilleettiin tänä aamuna. Tapahtumaa tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä ja paikalta on otettu kiinni vuonna 1993 syntynyt nuorukainen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.