Mainos

Ryöstöstä epäillystä rahakuskista tuli yllättäen nettitähti

Ranskalaisesta turva-auton kuljettajasta on tullut nouseva tähti internetissä. Miehen epäillään häipyneen 11,6 miljoonan euron kanssa kuljettamallaan rahankuljetusautolla Lyonin keskustasta viime torstaina.

Useita Facebook ryhmiä on ilmaantunut keskustelemaan ryöstöstä, jonka tekijäksi epäillään Loomis -turvayhtiön 39-vuotiasta työntekijää Tony Musulinia.

Miehen kaksi kollegaa oli poistunut lyhyeksi ajaksi rahankuljetusautosta. Musulin oli tällä välin ajanut pois paikalta. Turva-auto löytyi tyhjänä lähistöltä kolme tuntia myöhemmin. Miehellä epäillään nyt olevan 49 kassillista seteleitä, jotka oli noudettu Bank of Francen konttorista Lyonissa.

Poliisi epäilee, että Musulin on lavastanut ryöstön ja Euroopan laajuinen jahti on ollut käynnissä perjantaista lähtien miehen kiinnisaamiseksi.

"Tony Musulin presidentiksi" -Facebook sivuilla vitsaillaan, että "hän todellakin pystyy ratkaisemaan kriisit 11,6 miljoonalla". "Tony Musulin fan clubin" jäsenet puolestaan luonnehtivat miestä "sankariksi", hänen ei aseita, ei väkivaltaa -tyylisestä ryöstötavastaan.

"Maailma on sinun: Tony paras kuski 2009" sivulla on puolestaan kommentteja, jossa kuvataan tapahtumaa "vuosisadan ryöstöksi".

Lyonin syyttäjänviranomaisten mukaan ryöstö oli ensimmäinen laatuaan Ranskassa.

(MTV3 - AFP)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.