Mainos

Ryöstösarjasta epäilty mies saatiin kiinni Helsingissä

Helsingin poliisi on saanut kiinni kahdesta ryöstöstä ja yhdestä ryöstön yrityksestä epäillyn miehen.

Epäilty löytyi puolenpäivän jälkeen yksityisasunnosta Malminkartanosta Rukkilanrinteellä sijaitsevasta asunnosta, kertoo tutkinnanjohtaja Anne Hietala MTV:n uutisille. Tapauksen johdosta on otettu kiinni myös kolme muuta asunnossa ollutta henkilöä. Kiinniotto sujui ilman vastarintaa.

Poliisin mukaan epäilty on syntynyt 80-luvulla. Hänellä ei ole Suomessa aiempaa rikostaustaa. Hän on kuitenkin asunut pitkään Ruotsissa.

Epäilty on suomenkielinen.

Saalis jäi pieneksi

Ryöstösarja alkoi toissailtana Kannelmäestä, kun mies vei R-kioskin kassan aseella uhaten.

Hän sai saaliikseen pienen summan rahaa. Eilisiltana mies jatkoi ryöstelyään. Hän ryösti aseella uhaten Konalan R-kioskin puoli yhdeksältä ja Viikin Alepan hieman ennen yhtätoista. R-kioskista hän sai mukaansa niin ikään pienen summan rahaa, mutta Alepasta ryöstäjä joutui poistumaan tyhjin käsin.

Kukaan ei loukkaantunut ryöstöjen yhteydessä.

Poikkeuksellinen ryöstösarja

Poliisi aloitti illalla laajat etsinnät miehen löytämiseksi. Etsintään osallistuneet poliisipartiot pysäyttivät autoja ainakin Helsingin Itäväylällä Viikin kohdalla.

- Oli melkoinen yllätys, että tällainen sarja tehtiin. Tämä ei ole tavanomaista, sanoo tapauksesta aamupäivällä tiedottanut Helsingin poliisin rikoskomisario Arto Karalahti.

Ryöstäjän tiedetään liikkuneen kahdella eri Audi -merkkisellä henkilöautolla, joista molemmat mies oli anastanut hetkeä ennen ryöstöä. Toinen Audeista on punainen ja toinen harmaa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.