Mainos

Ryöstäjä vei bussikuskilta rahat Helsingissä - "erittäin paheksuttavaa"

Bussikuski ryöstettiin tänään iltapäivällä Helsingin Pitäjänmäentien ja Pajamäentien risteyksessä. Asian varmistaa MTV3 Uutisille HSL:n hankintapäällikkö Kimmo Sinisalo.

– Väkivaltaa ei käytetty, vaan ryöstäjä otti raharengin ja vei sen mennessään, Sinisalo kertoo.

Hänen mukaansa välikohtaus tapahtui kello 14.05 Nobinan bussilla 231-linjalla. Ryöstöhetkellä bussissa istui 11-vuotias Ronja Flink. Hänen ja muiden silminnäkijöiden mukaan mies tuli bussiin ilmeisesti Pitäjämäen pysäkiltä.

– Yhtäkkiä bussi pysähtyi Pitäjänmäessä vähän ennen liikenneympyrää pysäkille. Ihmiset kohahtivat ja bussikuski lähti ulos bussista jonkun perään. Matkustajat soittivat puhelimella tutuille ja kertoivat, että bussista on ryöstetty rahalipas. Bussikuski tuli takaisin ilman rahalipasta, Flink kertoo MTV3 Uutisille.

Nobinan liikennejohtaja Mårten Winqvistin mukaan ryöstäjä oli mies. Nobina aikoo tehdä asiasta rikosilmoituksen.

– Tämä on paheksuttavaa. Valitettavasti näitä sattuu aina muutama vuodessa. Toivottavasti tekijä saadaan kiinni, Winqvist kertoo MTV3 Uutisille.

MTV3 Uutisten lukijan mukaan tekijällä oli pipo päässään, mutta tätä Sinisalo ja Winqvist eivät pystyneet vahvistamaan. Winqvistin mukaan raharengissä oli rahaa korkeintaan "muutamasta kympistä sataan euroon".

Nobina aikoo kuulustella kuljettajaa vielä tänään illalla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.