Mainos

Ryöstäjä puukotti bussikuskia: 17 viilto- tai pistohaavaa

Virojoella Kaakkois-Suomessa tapahtui eilisiltana törkeä ryöstö, jossa nuori mies löi useita kertoja bussin kuljettajaa teräaseella. Mies vei kuljettajan rahalaukun ja pakeni paikalta. 20-vuotias virolaismies löydettiin myöhemmin yksityisasunnosta Virojoella.

Ryöstettyä rahamäärää ei vielä tarkalleen tiedetä, mutta kyseessä on kymmeniä tai korkeintaan muutama sata euroa.

Ryöstössä loukkaantunut naiskuljettaja leikattiin Kotkan keskussairaalassa. Hän voi poliisin mukaan olosuhteisiin nähden hyvin. Linja-autonkuljettajalla oli seitsemäntoista erilaatuista pisto- ja viiltohaavaa. Hän päässee sairaalasta kotihoitoon parin päivän kuluessa.

Epäilty nousi bussiin Helsingissä. Haminan linja-autoasemalla epäilty oli auttanut kuljettajaa kantamaan paketteja Matkahuoltoon. Reitin päätepysäkillä Virojoella epäilty löi kuljettajaa teräaseella eri puolille kehoa. Kuljettaja kykeni kuitenkin hälyttämään apua.

Epäiltyä etsittiin illalla useiden poliisipartioiden ja rajavartioston voimin. Epäillyn pakomatkalta löytyi kuljettajan rahalaukku ja linja-autoon kuuluvia papereita. Lopulta yleisövihje auttoi tekijän löytämiseksi yksityisasunnosta. Asunnossa oli myös toinen mies, joka otettiin kiinni jatkotukintaa varten. Toinen mies on nyt vapautettu. Hänellä ei ole osallisuutta tekoon.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.