Mainos

Ryöstäjä ilmiantoi itsensä

Helsingissä Hakuninmaalla ryöstettiin maanantaina 6. lokakuuta kello 20 paikallinen kioski. Kioskin sisätiloihin oli tullut hupulliseen puseroon pukeutunut nuori mies, joka oli lisäksi peittänyt kasvonsa liinalla. Nuorukainen käveli suoraan kioskin takahuoneeseen, jossa oli paikalla miespuolinen myyjä.

Helsingin rikospoliisi kertoo, että nuorukaisella oli kädessään pitkäteräinen leipäveitsi, jolla uhkaamalla hän oli vaatinut rahaa. Tapahtuman yhteydessä ryöstäjän ja myyjän välille oli syntynyt kamppailutilanne, jonka päätteeksi ryöstäjä oli paennut kioskista.

Poistuessaan ryöstäjä oli ottanut karkkihyllystä 1 euron arvoisen karkkipussin. Tavoittelemaansa rahaa mies ei onnistunut saamaan. Kamppailun yhteydessä kukaan ei loukkaantunut.

Poliisin saavuttua paikalle, tekijä oli poistunut eikä häntä etsinnöistä huolimatta löydetty. Noin neljä tuntia ryöstön jälkeen poliisi sai tuntemattomalta henkilöltä soiton, jossa ilmiannettiin rikoksen tekijä poliisille. Poliisin suorittamissa tarkastuksissa annettu vihje osoittautui huomionarvoiseksi, jonka takia poliisi suoritti kotietsinnän ilmiannetun henkilön asuinpaikassa. Kotietsinnällä tavoitettiin etsitty henkilö ja saatiin lisänäyttöä siihen, että henkilöllä oli osuutta ko. kioskiryöstöön.

Suoritetussa kuulustelussa nuorukainen tunnusti tehneensä ryöstön. Syyksi rikokseen nuorukainen kertoi tarpeen saada rahaa nopeasti. Lisäksi nuorukainen kertoi itse soittaneensa yöllä poliisille ja antaneensa vihjeen tekijästä. Nuorukaisen mukaan hän oli tullut katumapäälle ja halusi lieventää tekonsa seurauksia ilmiantamalla itsensä.

Kuulustelujen jälkeen nuorukainen luovutettiin sosiaaliviranomaisten huostaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.