Mainos

Rynnäkkökivääriryöstäjäksi esittäytynyt netissä: Mitäs nyt pitäisi tehdä?

Netissä on liikkunut erikoinen tapaus, jossa ryöstäjäksi esittäytynyt mies esittelee tekoaan keskustelusivustolla. Urlesque-sivustolla kerrotaan, että mies oli esitellyt 4chan-foorumilla kuvia sormuksista, jotka hän väitti ryöstäneensä koruliikkeestä.

- Ryöstin juuri koruliikkeen M4-rynnäkkökiväärillä. Oloni on jännittynyt, mutta hieman pelokas. Mitä minun nyt pitäisi tehdä, todettiin oudossa viestissä.

Aluksi muut foorumin käyttäjät eivät uskoneet miehen julistusta. Hänelle vitsailtiin korukuvasta, että näyttää siltä kuin joku olisi ryöstänyt karkkiautomaatin. Eräs foorumilla olleista väitti kuitenkin ryöstön todella tapahtuneen sanoen olevansa ryöstetyn kultakauppiaan isä.

Tämän jälkeen ryöstäjä lähetti foorumille kuvia rynnäkkökivääristään. Hän näytti aseestaan myös puretun kuvan osoittaakseen epäilijöille, että kyseinen ase on aito.

Ryöstäjäksi ilmoittautunut mies kertoi aiheesta kuitenkin sen verran niukasti, että häntä tuskin tullaan koskaan saamaan kiinni.Ryöstöväitteet saattavat myös olla vain huomionkipeän netinkäyttäjän huijausta.

Ryöstäjäksi esittäytyneen miehen väitteiden todenperäisyydestä huolimatta juttu nostaa esille keskustelufoorumeja vaivaavan ongelman: Osa nimettöminä keskustelevista henkilöistä tekee tai väittää mitä tahansa saadakseen mahdollisimman paljon huomiota. Huomiota hinnalla millä hyvänsä hakevien tapauksessa foorumien innokas kommentointi vain lisää vettä myllyyn.

Urlesque-sivustolla pohditaan, että tapaus laittaa miettimään nimettömyyden arvoa keskustelufoorumeilla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.