Mainos

Rynnäkkökivääri löytyi varusmiehen vierestä

Karjalan Prikaatissa kadonneen varusmiehen löysi varuskunnan kantahenkilökunnan etsintäryhmä. Puolilta päivin metsästä menehtyneenä löytyneen varusmiehen vierellä oli hänellä ampumasuunnistuksessa ollut rynnäkkökivääri.

- Varuskunnasta asiaa kommentoidaan ainoastaan siten, ettei tapaukseen liity rikosta. Myöskään tutkinnanjohtaja Erkka Vilen ei halua kommentoida tapausta mitenkään, koska poliisilla on kuolemansyyntutkinta vasta aivan alussa, kertoo paikalla oleva MTV3:n uutiset toimittaja Juha Muurinen.

Karjalan Prikaatissa on käynnissä suruliputus.

- Joukkue, josta varusmies oli, saa kriisiapua. Illalla koko varuskunnassa vietetään hiljainen hetki, kertoi Karjalan Prikaatin esikuntapäällikkö, eversti Reima Helminen.

Varusmies katosi eilen kesken ampumasuunnistuskilpailun.

- Ampumasuunnistuskilpailun varusteina olivat maastopuku, lenkkitossut ja rynnäkkökivääri ja siihen kovapanoksia, koska kilpailuun sisältyi kovapanosammuntaa. Kello 15 jälkeen huomattiin, että varusmies ei tullut ampumapaikalle ja välittömästi sen jälkeen alkoivat etsinnät. Illan pimetessä varusmiehet otettiin pois etsinnöistä ja kuutisenkymmentä kantahenkilökunnan jäsentä teki etsintöjä koko yön, Muurinen kertaa tapahtumia.

Aamulla etsintöihin liittyi poliiseja ja poliisikoiria sekä helikopteri. Varusmies löydettiin läheltä katoamispaikkaa puoliltapäivin.

(MTV3)

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.