Mainos

Ryhdy reportteriksi - Anna vinkki Facebookissa

Oletko törmännyt aiheeseen, joka sinua kiinnostaisi, mutta siitä ei ole tehty vielä juttua? Haluatko tietää jostain aiheesta lisää asiantuntijalta? Ryhdy MTV:n uutisten faniksi Facebookissa ja lähetä sivuston kautta juttuaihe tai idea. Vinkin lähettäjä saa oma nimensä MTV:n nettisivuille aiheesta tehtyyn juttuun.

Jutun aihe voi olla mikä tahansa, kaikki ideat otetaan vastaan ja parhaimmista tehdään juttu. Kiinnostavan idean löytyessä, toimittaja voi myös ottaa yhteyttä asiantuntijoihin ja haastatella heitä aiheen tiimoilta.

MTV:n uutisten Facebook-sivustolla voit antaa juttuvinkkisi tai keskustella aiheesta Facebookissa arkisin (9-17) päivystävän toimittajan kanssa. Juttuidean voit myös tarvittaessa lähettää sähköpostitse päivystävälle Facebook-toimittajalle, osoite on muodossa, etunimi.sukunimi@mtv3.fi tai osoitteeseen uutiset@mtv3.fi.

Jos sinulla on valokuvia jostain päivän polttavasta uutisaiheesta tai juttuideaasi liittyy myös kuvamateriaalia, voit liittää sen mukaan juttuvinkkiisi tai lähettää sen multimediaviestinä Uutissilmään numeroon 16316.

MTV:n uutisten Facebook-sivulla voit myös keskustella päivän uutisaiheista ja kommentoida kiinnostavia aiheita.

Ryhdy MTV:n uutisten FB-faniksi täällä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.