Mainos

Ryanair avaa reitin Tampereelta Bremeniin

Halpalentoyhtiö visioi, että kymmenessä vuodessa Tampereelta tulee olemaan 20 lentoreittiä Eurooppaan.

Halpalentoyhtiö Ryanair avaa ensi huhtikuussa reitin Tampere-Pirkkalan lentokentältä Saksan Bremeniin. Yhtiö on aloittanut lentojen myynnin tänään.

- Saksalaiset matkustavat mielellään Pohjoismaihin varsinkin kesällä ja syksyllä. Suomalaisten odotamme käyvän Bremenissä etenkin talvella ja keväällä. Luulen, että puolet reitin asiakkaista ovat saksalaisia ja puolet suomalaisia, kertoo Ryanairin Pohjois-Euroopan-johtaja Wilhelm Hamilton.

Bremen on Ryanairin kuudes reitti Tampereelta. Lentoja tulee olemaan yhteen suuntaan neljä viikossa. Lentoaika on vähän yli kaksi tuntia. Helsingin kokoinen Bremen on vanha hansa- ja satamakaupunki Luoteis-Saksassa lähellä Hampuria.

Ryanair alkaa lentää Bremenistä Tampereen lisäksi kahdeksaan muuhun kaupunkiin. Reittejä varten yhtiö ostaa 120 miljoonalla eurolla kaksi uutta lentokonetta. Kaikkiaan yhtiö operoi 17 kentällä Euroopassa ja Afrikassa.

- Kymmenessä vuodessa meillä tulee olemaan 20 reittiä Tampereelta, Hamilton visioi.

Hänen mukaansa Ryanair neuvottelee uusien lentokenttien kanssa, mutta toistaiseksi ainakin Helsinki-Vantaa on liian kallis.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.