Mainos

Ruumiskoirat avuksi kanoottiturman uhrin etsintään

Kaksi miestä ja nainen ottivat luvatta käyttöönsä intiaanikanootin. Pelastuslaitos pelasti naisen veden varasta ja toinen miehistä pääsi omin voimin rantaan kanootin kaaduttua.

Tuusulanjärven lauantaisessa kanoottiturmassa hukkunutta miestä ei ole löydetty. Tällä viikolla pelastajat saavat avukseen ruumiskoirat, joiden avulla 28-vuotiaan miehen ruumis pyritään paikantamaan.

Uhria etsittiin viikonloppuna sukeltajien avulla, mutta ruumista ei löytynyt. Keski-Uudenmaan poliisin mukaan näkyvyys järvessä on heikko.

Onnettomuus tapahtui lauantaina iltapäivällä puoli kolmen aikoihin. Kaksi järvenpääläistä miestä ja nainen olivat viettäneet päivää Järvenpään Vanhankylänniemessä ja nauttineet olutta. Seurue sai päähänsä lähteä vesille, ja otti rannalta luvatta käyttöönsä intiaanikanootin. Tarkoituksena oli meloa Tuusulanjärven yli Rantapuistoon.

Kolmen hengen kanootissa oli välineenä vain yksi airo, jolla melominen oli hankalaa. Siksi seurue antoi tuulen kuljettaa kanoottia, joka sitten kaatui Tervanokan edustalla noin 200 metriä rannasta.

Veden varaan joutuneista melojista 25-vuotias mies pääsi rantaan omin avuin. Pelastuslaitoksen palomiessairaankuljettaja pelasti 20-vuotiaan naisen. 28-vuotias mies oli vajonnut veden alle ennen pelastajien saapumista.

Luvatta käyttöön otettu kanootti kuuluu Järvenpään retkeilijöille. Kanoottiin kuuluvat varusteet olivat lukituissa tiloissa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.