Ruukki Groupille osakeanti tällä viikolla

Torstaina aloitettavasta osakeannista saatavilla varoilla aiotaan muun muassa rahoittaa sellutehtaan ja sahan rakentamista Venäjälle, Kostroman alueelle.

Ruukki Group aloittaa osakeannin torstaina. Yhtiön ylimääräinen yhtiökokous teki tänään päätöksen annin aloittamisesta. Merkintähinnan hintaväliksi tulee 1,90-2,90 euroa.

Osakeannista saatavilla varoilla Ruukki Groupin on tarkoitus rahoittaa Venäjän investointeja. Ruukki suunnittelee sellutehtaan ja sahan rakentamista Kostroman alueelle vuoteen 2011 mennessä.

Yhtiökokous jatkoi myös uusia nimityksiä. Hallituksen uusiksi jäseniksi valittiin Arno Pelkonen ja Timo Poranen. Pelkonen on aiemmin toiminut muun muassa Stora Ensossa strategiajohtajana. Poranen on puolestaan johtanut Metsäteollisuus-yhdistystä, Metsä-Serlaa ja Metsä-Botniaa.

Perjantaina Ruukki Groupin hallitus nimitti uudeksi toimitusjohtajaksi Matti Vikkulan. Hän siirtyy tehtävään syyskuussa teleyhtiö Elisasta. Ruukin nykyinen toimitusjohtaja Antti Kivimaa jatkaa toimitusjohtajan varamiehenä.

MTV3-(STT)

Lue myös:

    Uusimmat