Mainos

Ruukki Group vähentää 43 työntekijää

Ruukin tehtaalla valmistetaan muun muassa mäntyliimalevyjä ja Hollolan tehtaalla huonekaluja kotimaisille sekä ruotsalaisille huonekaluketjuille.

Kehitysyhtiö Ruukki Group irtisanoo yhteensä 43 työntekijää Ruukin ja Hollolan huonekalutehtailtaan.

Lisäksi yhtiö lopettaa Ruukin ja Hollolan tehtaiden oman tuotannon loppukesästä. Vastaava tuotanto valmistetaan jatkossa muissa Incap Furniture -konsernin tuotantolaitoksissa.

Ruukki Group sai huonekalutoimialaa koskevat yt-neuvottelut päätökseen tänään. Neuvotteluiden tuloksena Ruukki Furnituren Oy:n Hollolan tehtaalta vähennetään 31 henkilöä ja Hirviset Oy:n Ruukin tehtaalta 12 henkilöä. Hollolan tehtaalle jää jatkossa viisi työntekijää myynti- ja asiakastyöhön.

Ruukin tehtaalla tehdään pääosin mäntyliimalevyjä ja Hollolan tehtaalla huonekaluja kotimaisille sekä ruotsalaisille huonekaluketjuille.

Toimenpiteiden tavoitteena on varmistaa Incap Furnituren liiketoiminnan kannattavuus ja kilpailukyky jatkossa.

- Kilpailutilanne on muuttunut viimeisen vuoden aikana, sillä kansainvälinen kilpailu on lisääntynyt tosi paljon, kertoo Incap Furniture Oy:n toimitusjohtaja Juha Kohonen.

Hirviset Oy ja Ruukki Furniture Oy kuuluvat Incap Furniture -konserniin. Konserni työllistää Suomessa noin 290 henkilöä. Konsernilla on tehtaita Kärsämäellä, Haapavedellä, Varpaisjärvellä ja Lestijärvellä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.