Mainos

Ruukin kunnanjohtaja kuoli sunnuntaisessa auto-onnettomuudessa

Ruukin kunnanjohtaja Aimo Heikkala kuoli liikenneturmassa, joka sattui Ruukissa Pohjois-Pohjanmaalla sunnuntaina. Lisäksi onnettomuudessa saivat surmansa Heikkalan vaimo ja tämän kuusamolainen äiti. Heikkala oli syntynyt vuonna 1957.

Onnettomuus tapahtui Ylivieskan ja Limingan välisellä tiellä noin 15 kilometriä Ruukista Vihantiin hieman ennen kello 17:ää. Toisen auton kuljettaja vihantilainen mies ja matkustajana ollut vihantilainen nainen loukkaantuivat lievästi. Poliisin mukaan onnettomuuteen johtaneiden tapahtumien kulku oli yhä epäselvä.

Sunnuntaina huono ajokeli aiheutti paljon kolareita ja tieltä suistumisia myös Etelä-Suomessa. Ajokeli alkoi heiketä etelässä jo aamupäivällä lumipyryn sekä voimakkaan tuulen vuoksi. Liikkuvan poliisin tietoon tuli Etelä-Suomen läänin alueelta iltaan mennessä jo lähes 80 kolaria ja ojaanajoa.

Maantieliikennettä haittasi myös kova tuuli. Luonais-Suomeen ja rannikolle oli annettu merialueelle myrskyvaroitus. Maa-alueille annettiin tuulivaroitus: pohjoisen ja koillisen välisestä tuulesta ennustettiin maan länsiosassa illasta tai yöstä alkaen vaarallisen voimakasta.

(MTV3-STT)

(Kymmenen uutiset 21.12.2003)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.